Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Beszéljem meg vele? . Már magam sem tudom.
Figyelt kérdés
1,5 évig jártam a barátommal.annyira szerettük egymást.. de kb. 2 hónapja szakítottunk mert egy gyerekes bolond és féltékeny lány voltam.. azon fel kaptam magam ,hogy miért filmezget a barátjaival (2 lány, 3 fiú).Most,hogy így elgondolkodok kicsit túloztam is.. de nagyon szeretem .. nem tudtuk megbeszélni.. de szinte minden nap beszéltünk.. és amikor elköszöntünk egymástól "szia,szeretlek".. egyik szombaton volt egy Buli ahova elmentem már ott ölelgetett és egy puszit is nyomott a homlokomra, annyira örültem ,hogy valami csak lesz.. de nem .. mindig mondtam neki,hogy igen meg szeretném beszélni vele.. de amikor ott állt egyszerűen nem mertem oda menni, féltem,paráztam,hogy mit mondjak neki.. és hogy elcseszem .. vasárnap (pünkösdkor) volt egy Bál ahova én is elmentem a barátnőmmel aki mellesleg az exem legjobb barátjának a barátnője.. 22:00 körül.. oda jött hozzám a volt barátom (akiről eddig beszéltem).. megfogta a derekamat ... de én elvettem a kezét erre azt mondta "Már meg sem ölelhetlek?". utánna megöleltem amiből az következett ,hogy egész este együtt voltunk puszilgatott,ölelgetett és azt mondta ,hogy én vagyok a barátnője ..amikor már éjjel volt és haza kellett mennem félre hívtam és megcsókoltam, visszacsókolt amikor már nem csókoloztunk.. meg pusziltam az arcát és aztmondtam,hogy most megyek .. megcsókolt és nem szólt semmit.. mondtam neki ,hogy majd beszélünk és elmentem.. másnap a barátnőm rá irt facebookon.. de erre az exem azt mondta .."hülye voltam tegnap".. amikor én rá írtam hiszen, meg szerettem volna beszélni vele ezért le szerettem volna szervezni egy találkozót.. célozgattam ,hogy milyen jó volt.. meg kérdeztem tőle,hogy "érzel-e még valamit?" azt mondta "hát,kicsit".. nem tudom,hogy ezt is túl reagálhattam-e .. de elkezdtem bőgni.. mert én teljesen úgy vettem le az egészet ,hogy még mindig szerelmes belém.. én hülye.. még aznap írtam neki,hogy szeretem és köszönök mindent neki és többször nem fogok neki írni.. erre már nem írt ,azóta nem beszéltünk...de nem tudom elfelejteni.. Gondoltam már arra is ,hogy "véletlenül" találkozunk és elmondok mindent neki..de félek.. iszonyatosan szeretem.. 14/L2013. máj. 29. 21:28
1/5 anonim válasza:
ez komoly..14 vagy egy és fél évig jártál ezzel a sráccal, de még előző exed is van..:D óvodában elkezdted a dolgot? :)
2/5 anonim válasza:
Késő van, inkább aludj mostmár kislányom...
3/5 anonim válasza:
Jajj de aranyos KISGYEREKEK vagytok.
Megyek is hányni
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszoló eddig Csak egy barátom volt ..
2013. jún. 2. 22:09
5/5 anonim válasza:
14 évessen nem ezen kéne gondolkoznod....!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!