Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan beszéljem le erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le erről a hülyeségről? 22l

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm. Van egy barátja. Vagyis állítólag csak barátok, de szerintem ez nem barátság. Csak a vak nem látja, hogy elégé gerjednek egymásra, sőt, szerintem több is ez. A srácnak van barátnője pár éve. Viszont mellette intenzíven járkált a barátnőm után, mai napig látom, ha kettesben vannak, hogy na. Most tudjátok, hogy miről beszélek szerintem. Mikor egy fiú és egy lány "ÚGY" néz egymásra. Azt látni.

A barátnőm rendes lány, de pár napja megemlítette, hogy eszébe jutott az, hogy esetleg megszerzi... Hogy esetleg ágyba csalogatja... Nagyon meglepődtem, nem rá vall az ilyesmi, de hát na... Mesélt ezt+azt és hát szerintem szereti. Szerintem a srác is érez valamit iránta... Mondtam neki, hogy nem tudom, hogy most ez csak egy kósza, elkeseredett gondolat, vagy több, de nagyon meredek, az fix. Mert ha ebbe belenyúl, nem tudni, hogy mi történik. Lehet egy lavinát indít el... Jó, persze, még eddig semmit se csinált, de az igazat megvallva féltem és leszeretném beszélni... De hogyan?

Nem vagyok pasizós se én, se ő. Nem tudok neki se A-t se B-t mondani. Csak azt tudom, hogy necces helyzet...

Szerintetek mi lenne, ha megcsinálná?

Lehet, ha elrémisztem, észbe kap?

Vagy lehet 'összejön' így a pasi?

A szerelem tényleg 'hülyít'...!?

Mi lehet ennek a vége?

2016. márc. 3. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
ha a srácnak van barátnője akkor max egy éjszakára lesz jó neki a barátnőd.
2016. márc. 3. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem ne folly belenmás magánügyébe, mert csak hibásként kerülhetsz ki.

23/F

2016. márc. 3. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem történik meg, nem lehet tudni. Az is lehet, hogy dobná a barátnőt a barátnődért, persze kétlem, mert azt már megtette volna.
2016. márc. 3. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már elmondtad neki, hogy te mit gondolsz. Gondolom nem érdekli a következmény. Akkor meg csak a saját kárán fogja megtapasztalni.

A lényeg, hogy ő akarja, és nem tud ellenállni ennek az érzésnek, és igen, nyílvánvaló (legtöbb esetben), hogy a barátnőd csalódni fog. Ha a pasi 1 éjszakára akarja, de akkor is ha a srác szakít. Kinek kell egy ilyen pasi? Majd jön egy harmadik.

Mondd el neki konkrétan mit gondolsz, ha az sem érdekli, akkor hagyd szépen rá, és ennyi. Ennél többet nem tehetsz. Nem láncolhatod le, és nem is zárhatod be, nem is tilthatod meg neki, hogy ne csinálja. Tanácsot adhatsz, meghallgat, és mérlegel.

2016. márc. 3. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"mai napig látom, ha kettesben vannak, hogy na. Most tudjátok, hogy miről beszélek szerintem"

Ha kettesben vannak, akkor te mit látsz? Telepatikus úton megérzed? Miért nem tudod egyszerűen kiírni, hogy neked is a foglalt fsz ízlik jobban, ezért rámozdulnál a srácra és csak az tart vissza, hogy félsz attól, hogy telepakol aztán ki is dob. Mit ravaszkodsz itt "a barátnőm" persze...

2016. márc. 4. 00:42
 6/8 A kérdező kommentje:

#5 Ez most komoly, ennyi eszed nincsen? Akkor leegyszerűsítem, h tw is értsd.

Mikor megyünk haza az egyetemről, többször találkozunk ezzel a sráccal. Beszélgnek pár szót, de mindig arrébb mennek, mert senki előtt nem beszélnek hangosan. Én nem hagyom ott, mert együtt lakunk, egy albérleten. Nem hallom, h miről beszélnek, de látom, hogyan beszélgetnek egymással.

Érted, vagy mellékeljek esetleg rajzot is? OMG...

2016. márc. 4. 14:28
 7/8 A kérdező kommentje:
#4 Igen, pont ez jutott eszembe, hogy ha szakít is, akkor mondhatni nem nyer vele. A barátnő kibukna, pedig nem is tudja, hogy mekkora kolonctól szabadulna meg. Az én barátnőm vinné tovább ezt a terhet... De mint írtam, szerintem szereti. Szóval nem tudom mit ér jelen esetben a jótanácsom...
2016. márc. 4. 14:32
 8/8 A kérdező kommentje:
#3 50-50% az egész. De bárhogy is nézzük, nagyon necces helyzet.
2016. márc. 4. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!