Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim (arab) barátnő? (feleség)?!
Sziasztok. Mint ahogy azt sokan tudjátok, a muszlin férj eléggé elterjedt téma lett itt GyK-en.
Namármost én a fordítottját szeretném tárgyalni veletek, mégpedig azt, hogy magyar férfi+arab nő együttélés, minden egyéb nehézségek amikkel ez járhat.
Nekem spéciel nagyon bejönnek, főleg a férfiak iránti tisztelet, szép fekete haj, sötét szem, mivel hidzsábot hordanak, ezért ugye nagyon illatosak, az arcuk szép ápolt, stb stb.
Ti mit gondoltok erről? Valaki aki ilyen létformában él együtt?
Szeretettel várom érveket, ötleteket, tapasztalatokat
25 F
Attól, hogy 100-ból egy arab ilyen a gyakorlatban, ne add már elő úgy, mintha kb. a Koránba bele lenne vésve, hogy házasság előtt tessék "popószexelni". Azt, aki ezt csinálja, nem lehet muszlimnak nevezni. Ne add elő a kérdezőnek, hogy majd a kis csadoros nőcik odatolják a seggüket neki, mert nem fogják. Már elmondtam korábban is, hogy akikről kérdez, azok a hithű muszlimok (férfiak "tisztelete", hijab, stb.),akik teljesen másképp viselkednek, mint a hitehagyottak, vagy akik nem veszik ilyen komolyan a vallást. A "popószexelős" muszlim nem muszlim. Ő muszlimokról kérdezett.
Hülyeség! Nem értek egyet! Itt nincs olyan hogy 100% muszlim vagy hithűtlen! Átmenetek vannak!
Jó h a fiatalok vágynak a testi kapcsolatra, és meg is teszik titokban! Persze ott van érzelmi töltete az egésznek, nem ilyen alacsony szintű mint itt.
Én is beszéltem már hívőbb meg kevésbé hívőbb muszliummal.
Akik hívőbbek azok jobb emberek, akik kevésbé azok suttyók, meg önzőbbek.
"Kellett a nagy egyenjogúság nekünk."
Ehhez semmi köze az egyenjogúságnak. Az pont megkönnyítette mindenki helyzetét. Nem KELL együttlenned egy olyan emberrel akit már nem tudsz szeretni tisztelni.
Régen pedig kellett. Akit hozzád adtak azzal kellett leélned az életed. A mi családunkban a szépmamámnak akkor engedte meg a bíróság, hogy külön éljen a férjétől (nem elváltak) amikor a széppapám megmérgezte őt, mert annyira gyülőlte, hogy nem azzal a lánnyal lehetett akibe szerelmes volt.
Inkább vállalnátok a házasság utáni szexet? Egymás megmérgezését? Vagy épp lelki leépítését?
Régen is megvoltak a durva dolgok csak ezek zárt ajtók mögött mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!