Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miért keres más lányban engem?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy ezt csinálja. SzakÍtás után még volt hogy találkoztunk és láttam hogy úgyanúgy hÍvja, ugyanazokra a helyekre hívja, ahol velem volt, oda visszi enni ahol velem volt nyilván van olyan ami elkerülhetetlen nem rólam szól minden, de én picit soknak látom ezt egy bizonyos helyen kávéztunk sokszor reggelente és oda is mindig hívja úgy mint engem, ahogy becézi is ugyanaz viszont engem letiltott. Gondolom, ha szeretne akkor keresne de neki iszonyatosan hiányzik még igy is, belehalok... de sajnos már nem tehetek semmit ha vele akar felejtenim vagy talán már tényleg őt szereti.2018. okt. 25. 22:21
21/23 anonim válasza:
Amúgy igen, kicsit én is úgy voltam vele, hogy a letiltás ellentmond mindkét verziónak, de a beteges vágyódásnak sokkal inkább, mint a túlvagyok rajta verziónak. Simán lehet, hogy akkor tiltotta le, amikor még próbálta elfelejteni és úgy maradt. Letudtam ennyivel. :D
22/23 anonim válasza:
De te ezeket honnan tudod? Honnan tudod, hogy milyen chatszíne van a csajnak meg azt, hogy hova viszi, mit mond neki? Ha egyszer le vagy tiltva mindenhonnan....
23/23 A kérdező kommentje:
Onnan tudom hogy együtt voltak aztán valami történt,mert keresett találkztunk és láttam a telefonját aztán fogta magát letiltott és valószinűleg azért mert nála próbálkozik, egyébként igen, igazatok van HA szeretne akkor keresne, ezt be kell látni :( és nem tiltana le , azt is csak azért tette szerintem hogy ne lássam ő mit csinál, nekem kell elengednem. Köszönöm mindenkinek
2018. okt. 26. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!