Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miért keres más lányban engem?
köszönöm a válaszokat!
Valószinűleg, ha szeretne akkor tényleg keresne és nem szakított volna meg velem minden kapcsolatos csak furának tartom, hogy pl a messengerben is velem egy adott szín volt beállítva és azt is átváltotta olyanra,mint ami nekünk volt. Nekem nagyon hiányzik de sajnos ő már nem hisz bennünk, valószinűleg felejteni próbál, nekem is ezt kéne de nálam labdába sem rughat senki :(
Veled szakított, nem a kedvenc kávézójával.
Másrészt, ha valaki a barátnőjét valahogy hívja, utána mást is hívhat úgy.
Igen ezt értem de nem átlagos becézésre gondolok, hogy kicsim vagy drágám
Persze a kávézó az okés csak nekem valahogy az nem annyira menne még hogy pont ugyanazokat a dolgokat csináljam mással mint amit vele
Adj időt ennek a dolognak. Ha csak menekül, nem lesz neki jó senki, akkor se, ha minden héten más lánnyal randizik.
Én már vén róka vagyok, bár sok kapcsolatom nem volt, kétszer megéltem az életemben azt, hogy egy nagy szerelem úgy tűnt, hogy elveszett és 3-4 hónap múlva újra közeledni kezdett a másik. Bár ezek be nem teljesedett szerelmek voltak és utólag úgy látom, hogy az ilyen nagy érzések annyira ijesztőek elsőre, hogy az ember hajlamos elmenekülni előle, aztán amikor rájön, hogy hiába, akkor újra nyit. Én még a naplómba is leírtam a második hasonló szerelemnél, hogy lassan eltelik a 3-4 hónap, és minden annyira hasonlít a 20 évvel ezelőttire, hogy épp itt az ideje, hogy újra közeledni kezdjen. És 4 hónap szünet után egyszercsak jött az üzenet: Haragszol még?
De a ti esetetek olyan szempontból más, hogy megpróbáltátok és nem sikerült. Ilyenkor inkább van az a forgatókönyv, hogy felesleges újra próbálkozni és ezt valószínűleg ő is tudja. Én nem érzem azt, hogy téged akar elfelejteni, mert szerintem akkor inkább mindent kerülne, ami rád emlékeztet. Szóval ebbe ne kapaszkodj! De ha mégis úgy van, akkor valószínű amint rájön, hogy mással nem tud pótolni, keresni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!