Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a tulajdonság, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság, amit minden fiú keres egy lányban?

Figyelt kérdés
Szerintem a lányoknál ez annyi, hogy figyeljen rá a fiú, legyen udvarias és álljon ki mellette. A fiúknak nincs ilyen "ideáljuk"?

2014. aug. 21. 14:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszínteség,magabiztosság.
2014. aug. 21. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt természetű,elfogadó,türelmes,bújós lányt keresek,aki viszonozza ezeket a tulajdonságaimat.
2014. aug. 21. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresek én semmit bennük. Ismerkedés alatt majd kiderül, hogy milyen a lány. Vagy tetszik majd, vagy nem. Izgalmas. *.*

19F

2014. aug. 21. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
De van. Egy lány számomra: legyen aranyos, őszinte, segítőkész, lehessen rá mindig számítani, bízzon bennem. Ha egy kicsit néha humoros is, az csak pluszpont. :) 23F
2014. aug. 21. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
mit keres a pasi a lányban? pinát
2014. aug. 21. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
ötös legalább őszinte:)
2014. aug. 21. 15:08
 7/13 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%
Közvetlenséget. Aki ugyanis nem közvetlen, az nem tud visszatükrözni minket. Az ember márpedig főként saját magát keresi a párjában.
2014. aug. 21. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem nyilatkozom az összes férfi nevében, mert nem ismerem a véleményüket, ahogy senki sem. Én semmit nem keresek benne, nincs semmi specifikus dolog, ami prioritást élvezne egy lánynál a másikkal szemben. Ideálom nincs, azaz van, csak annyira abszurd, ha a korosztályom kontextusában vizsgáljuk, hogy kár is keresnem közöttük. Ez pedig az értelem. 8 év alatt egy lánnyal se találkoztam, aki felért volna hozzám szellemi és lelki szinten, pedig nem vagyok egy nagy Was Is Das, de a környezetem primitív viselkedése rácáfol erre. Rózsa vagyok egy ganyékupacon, persze egy kertben nem keltenék nagy feltűnést, de az én környezetem az említett fekália halom szintjén áll.

Gondolom az említett egyedek ezt a metaforát se értik, meg se lep.

2014. aug. 21. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szépség

jószívűség/jólelkűség/kedvesség(ugyanazok)

háziasság

őszinteség

2014. aug. 21. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
nyolcas sok öntelt pasival találkoztam, de te...
2014. aug. 21. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!