Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tulajdonság, amit minden fiú keres egy lányban?
Nem keresek én semmit bennük. Ismerkedés alatt majd kiderül, hogy milyen a lány. Vagy tetszik majd, vagy nem. Izgalmas. *.*
19F
Nem nyilatkozom az összes férfi nevében, mert nem ismerem a véleményüket, ahogy senki sem. Én semmit nem keresek benne, nincs semmi specifikus dolog, ami prioritást élvezne egy lánynál a másikkal szemben. Ideálom nincs, azaz van, csak annyira abszurd, ha a korosztályom kontextusában vizsgáljuk, hogy kár is keresnem közöttük. Ez pedig az értelem. 8 év alatt egy lánnyal se találkoztam, aki felért volna hozzám szellemi és lelki szinten, pedig nem vagyok egy nagy Was Is Das, de a környezetem primitív viselkedése rácáfol erre. Rózsa vagyok egy ganyékupacon, persze egy kertben nem keltenék nagy feltűnést, de az én környezetem az említett fekália halom szintjén áll.
Gondolom az említett egyedek ezt a metaforát se értik, meg se lep.
szépség
jószívűség/jólelkűség/kedvesség(ugyanazok)
háziasság
őszinteség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!