Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a legfontosabb tulajdonság, ami alapján tutira eldöntitek, hogy jártok e az adott fiúval?
Pl. jóképűség? Tehát a legfontosabb tulajdonság a fiúban, hogy jóképű legyen, vagy van más fontos tulajdonság?
Jóképűség hány %-ban dönt nálatok?
Legfontosabb, hogy jól nézzen ki, különben eleve randira sem megyek vele, tehát nem tudom megismerni.
Ha ez megvan, akkor
-mennyire olajozottan megy a beszélgetés
-humor nagyon fontos
-műveltség és intelligencia
-ambiciózusság
-hol tart az életben
Mi a legfontosabb? A stílus. Ebben benne van a beszéde, az öltözködése, az érdeklődési köre. Ha a stílusa nem jó (gyáva, önbizalomhiányos, másokat másol[mint a pávák], idétlenül vihog vagy bunkó) akkor nem fogok beleszeretni akármilyen jóképű. De egy tízből 5-6 pontos pasiba úgy beleszerettem, annyira rajongtam érte, úgy vonzódtam hozzá, ahogy azelőtt senkihez, nem jóképű volt, hanem olyan szövege volt, olyan lénye, olyan kisugárzása, hogy egyszerre tíz csaj futott utána.
Szóval nem, nem a jóképűség. Nyilván fontos, mert aki jól néz ki azt hamarabb észreveszem (pl.strandon, utcán), de azonnal ki is ábrándulok a 90%ából, mert a belső nem tetszik.
Szerinted itt egy lány is igazat fog írni? :D Ugyan már!
Mind benyögnek majd valamit az intelligenciáról, meg a humorról... aztán az igazság az, hogy a külső számít szinte kizárólag! Ha jó a külsőd, még azt is elviselik, ha egy sótlan, utolsó bunkó paraszt vagy nuku intelligenciával. Nézz csak szét az életben, hát nem ez a jellemző?
Nekem mindig is fontos volt a külső, de a belső még fontosabb.
Egy férfi legyen érzelmes, intelligens, okos, művelt, szelíd és megértő. Ezek a legfontosabb elvárásaim belső terén.
Külső kb. 40%-ban döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!