Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem miért keres más lányban engem?
Szerintem tul sokat képzelsz magadrol.. De hát vannak nők akik nem birják lenyelni h vége,lapát,ezért ezt mesélik be maguknak h mindenki az ő bufelejtőjük.. Csak akkor miért lettek exek? :D
2018. okt. 25. 22:42
12/23 A kérdező kommentje:
Valószínűleg, ha érezne bármi olyat hogy lenne értelme már keresett volna tehát nekem kell felejtenem :/
Köszönöm mindenkinek
Lehet előtted egy csomó más lányt is ugyanúgy hívott, ugyan oda járt vele stb. Lehet egy évekkel ezelőtti csakt meresett csak benned is :D
2018. okt. 25. 22:43
14/23 A kérdező kommentje:
Exek azért lettünk mert keveset találkoztunk én reggeltől dolgozom délutánig ő délutántól estig, hétvge nekem szabad neki nem és ő így döntött
Ha téged szeretne, vagy keresne vagy kerülné azokat a helyeket.
Valószínűleg ezeket a helyeket szokta meg, sőt, még becenévnél is lehet, hogy mindegyik aktuális párját így hívja, így nem kell újat megtanulnia. :-D
2018. okt. 25. 22:46
Ha valaki együtt akar lenni keres rá modot nem kifogást mond h munka nincs idő.. Ezt a hézagtöltök ejtésénél mondják sajnos.. Sok no itt picsog h a pasija fáradt hozzá de bulizni elmegy na ezek mind ilyen töltikék ideig oráig a jobbig,szamarak mig jon a pasijuk lova csak buták felismerni a szerepüket és csak picsognak és bognek ha vége és lapát..
2018. okt. 25. 22:46
Én is heti rendszerességgel vittem exem egy kávézóba, néhány kedvenc sétahelyre.
Az új randipartnereimet is elviszem arrafelé sétálni, illetve ma is elvittem abba a kávézóba egy lányt.
És nem azért, mert az exem szeretném ott látni, vagy odaképzelni, egyszerűen csak ezek a kedvenc helyeim maradtak, ezeket nem lehetett egy bőröndbe becsomagolni.
2018. okt. 25. 23:15
2 dolog jutott eszembe ezzel kapcsolatosan, a becenevekkel, a csetszínnel és a megmaradt kávézókkal. Az egyik lehetőség, hogy már abszolút nem érdekled és teljesen el tud vonatkoztatni tőled, lezárta a veled töltött időt. A másik, hogy betegesen próbálja újraélni a veled együtt töltött időket és reprodukálni az emlékeket és minden lányban téged keres. Viszont ez a verzió olyan szinten beteg, hogy ehhez hozzátartozik az is, hogy nem tilt le, hanem naponta 10x megnézi a FB profilodat, hogy tettél-e fel új képet. Ha letiltott, akkor nem ez a verzió játszik. Már azon is túl van, amikor próbál elengedni, de még picit fáj neki. Akkor kerülné a helyeket. Már nem érez semmit, ezek csak ezért lehetnek.
2018. okt. 25. 23:16
Sajnalom kerdezo, magad is tudod, hogy vege, de meg szereted es remenykedsz a lehetetlenben.
Probalj meg nem ra koncentralni. Honnan tudod mindezt? Ne leskelidj utana. A neten se.
2018. okt. 25. 23:39
Utolsó jót írt, de a letitással pont nem értek egyet. Szerintem csak azt kell letiltani, akin az ember még nagyon nincs túl. Aki közömbös számomra, az nyugodtan ott lehet az ismerőseim közt, nem tép fel semmit, ha bekerül a hírfolyamomba egy-egy megosztása. Persze letiltás mögött állat az is, hogy unom a zaklatását, de ha az illető nem zaklat és mégis letiltom, az felér egy szerelmi vallomással. De ezzel is azt támasztom alá, hogy a srác már rég túl van a kérdezőn: ha letiltotta, akkor más egyéb szituációkat is kerül, ami feltépne bármit is, tehát még nincs túl rajta. Ha nem kerüli azokat a szituációkat és nem tiltotta le, akkor már nincs mit feltépni, közömbös neki.
2018. okt. 25. 23:40
Kapcsolódó kérdések: