Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivan akkor ha megtalalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha megtalalom szamomra "tökéletes" nőt, de neki nem én vagyok az?

Figyelt kérdés
Mert másra vágyott, de nem mutatta kielejen, később közölte, mégse passzoltunk össze.

2018. okt. 21. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2#-es

Ezt te sem gondolod komolyan.Ez az egyik legbénább lekoptató szöveg 😂

De tegyük fel,hogy ezt mondja a lány és még komolyan is gondolja.

Hősünk őt tartja tökéletesnek magához,ergo minden bizonnyal jól ismeri.És még ìgy is "tökéletesnek" tartja magához.Szóval akkor is gyenge kifogás 😀✌️

2018. okt. 21. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Mindig ez történik. Aki neked tökéletes, annak te nem vagy az, akinek te vagy tökéletes, az neked nem az. Nekem még csak ilyen kapcsolataim voltak.
2018. okt. 21. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:

1. Tökéletes nő/nagy ő nincs.

2. A fenti kérdésedre a válasz: akkor nem azt a nőt találtad meg, aki számodra tökéletes. Tökéletes az lesz, akinek te leszel a tökéletes férfi, tehát a vonzalom kölcsönös.

3. Semmi, éldd tovább az életed. Tanulj az eddigiekből és lépj tovább!

2018. okt. 21. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Elfogadod és tovább lépsz. Nagyon nehéz dolog ez,de velem már előfordult. Igaz, én nem férfi vagyok. :)
2018. okt. 21. 22:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez a "féltett magától" amit fentebb írtak, a legjobb fájdalommentesítő szöveg, ha az embert nem szeretik viszont. Fel is pontoztam.
2018. okt. 21. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Annak jó,de semmi másra.Tudjuk hogy olyan nincs,és az őszinteség mindig jobb."Ronda vagy" "Csóró vagy" Ezek jobban fájnak,de legalább őszinte.

Engem egy lány nem olyan régen kb ezzel a szöveggel pattintott le"Nem jövök veled,össze mert téged nem lehet szeretni.Kihasználni meg nem foglak"

Nem mondom,hogy nem esett rohadt szarul,de legalább őszinte volt ✌️😂

2018. okt. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!