Mennyi esély van arra hogy megtalálom azt a lányt akit a képzeletem alkotott és a tökéletes lenne számomra? (Tulajdonságok lent)
#3: Nem is itt akartam találni, csupán egy kérdés volt hogy ki szerint mennyi esély van erre. :)
#4: Egyelőre nem tudom megtenni hogy elutazok ezekbe az országokba, de mindenféleképpen szeretnék.
#5: Ez is igaz, én is gondolkoztam ezen. Ha az elképzeléseimnek megfelelő lányt nem találom meg legalább akkor fogadjon el úgy ahogy én vagyok.
#6: Én is ezt teszem, ne aggódj! De nagyon későre nem szeretném halogatni. Ha minden tényleg sikerül úgy ahogy én terveztem akkor még fiatal felnőttként szeretnék apuka lenni, bár ez igencsak nagy szó.
Mindenesetre majd kiderül hogy van-e ilyen lány és hogy megismerem-e. Én egyelőre pozitívan állok hozzá.
kb 0.
de ha jót akarsz magadnak, nem mész oroszországba, se kínába, se északkoreába.
de mire eljutsz oda, lehet már enm is fogod szereti a rapet, és jobban érdekel majd a falmászás vagy a quadozás.
"#5: Ez is igaz, én is gondolkoztam ezen. Ha az elképzeléseimnek megfelelő lányt nem találom meg legalább akkor fogadjon el úgy ahogy én vagyok. "
Nem úgy mondanám,"legalább", mert ez alapvető. Hogy elfogadjátok EGYMÁST, úgy, amilyenek vagytok, ez a fundamentuma a jó kapcsolatnak. És így összes többi probléma megoldható lesz.
Nyugodj meg :D !
Senki sem azt kapja majd amire számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!