Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megenyhül még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megenyhül még a sértődésből, vagy akár végleg kitart?

Figyelt kérdés
Szerintetek el tud végleg engedni a szerelmem ha igazán nagyon szeretjük egymást? Most megint megsértődött mert én elbizonytalanodtam. Ha valaki tényleg szerelmes, akkor is le tudja magában zárni a dolgot, vagy most csak kicsit kínoz engem?
2018. okt. 21. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Aki tényleg szerelmes, az nem bizonytalanodik el. Ennyi.
2018. okt. 21. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Miben bizonytalanodtal el?
2018. okt. 21. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát mindig előhozakodok azzal, hogy lehet csak erőltetjük ezt a dolgot, meg ha épp uncsi van akkor fontosnak érzem, de ha el vagyok foglalva mással akkor erőltetettnek! Ilyen hülyeséget mondtam! Biztos nagyon megbántottam, pedig csak megerősítésre vártam, hogy neki fontos a dolog!
2018. okt. 21. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Játszmáztál és pofáraestél, ennyi. Legközelebb talán nem ilyen ocsmány módon próbálod kicsikarni a megerősítést. Ha van egy kis esze, többet szóba se áll veled, az érzéseitől teljesen függetlenül.
2018. okt. 23. 15:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van... nagyon hülye voltam. ...és ez még csak egy, a száz ilyen ocsmányságomból! 😭
2018. okt. 23. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyit tehetsz, hogy tanulsz az esetből és többet nem követsz el ilyen dolgokat. Foglalkozz önismerettel, építs fel egy egészséges önbecsülést és akkor nem fogsz így viselkedni a jövőben. Ezt már elcseszted, de ha a következő alkalommal nem akarsz így járni, akkor bizony rád fér az önfejlesztés. Csakis rajtad áll, hajrá.
2018. okt. 23. 17:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok mást mondani csak, hogy nagyon bánom! Most aztán tényleg megtanultam, hogy akit szeretünk azt ne marogassuk és hogy csak olyat mondjunk, amit mi is szívesen hallanánk, vagy inkább ne mondjunk semmit! 😔😔😔
2018. okt. 23. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért te is tehetsz, hogy megenyhüljön. Próbálj meg normális világos, egyszerű kommunikációt alkalmazni, és amit az imént írtál azt tényleg fogad meg, de a sírás rívás, könyörgést nehogy....
2018. okt. 26. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!