Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzet? 23N

Figyelt kérdés

A párommal lassan egy éve leszünk együtt. A párom már nagyon sokszor találkozott a szüleimmel és a húgommal, de még ennyi idő után is, félénk és csendes velük szemben. Ha a szüleim nem kérdezik, akkor ő egész idő alatt nem beszél hozzájuk. Engem ez kicsit zavar. Beszéltem már vele erről, és ilyenkor mindig azt mondta, hogy majd változtat ezen, hogy beszédesebb lesz. Eltelt azóta pár hónap, de nem változott semmi.

Tudnátok tanácsot adni, hogy mit tehetnék ilyenkor?

2018. okt. 18. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Vannak emberek, akikkel egyszerűen kínos, kényelmetlen valamiért a beszélgetés. Ne erőltetsd, majd megnyílik idővel. Ha nem, annak is oka van.

UI: a húgodat felpróbàlnàm, ha szingli. Jöhet a száma.

2018. okt. 18. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én is visszafogottabb vagyok párom szüleinél.

Nem akarok rossz benyomást kelteni, kicsit máshogy is viselkednek, mint azt én megszoktam otthon.

Ráadásul, ha hosszútávra tervez valaki, akkor bizony a párja szülei, amíg élnek, családtagok lesznek... egyszer mondasz valami rosszat, és egy életre megjegyzik.

2018. okt. 18. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek esetet, amikor a leendő vő nehezen tudott megnyílni a leány szülei előtt. A fiú falusi volt, a leány szülei diplomások. A fiatalok az egyetemen ismerkedtek össze, kb. 20 éve. Most már nyitottabb a fiú, semmi problémája körül nincs - megszokta az új környezetet, feloldódott.

Ne tegyél semmit, majd a fiúd is feloldódik.

2018. okt. 18. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd a dolgot, attól csak még kínosabban fogja érezni magát. Tapasztalatból tudom, a volt barátom folyton megszólt, amiért nem beszélek eleget, ha a barátaival vagyunk, de ettől csak még rosszabbul éreztem magam, és egyre nehezebben kezdeményeztem beszélgetést velük.
2018. okt. 18. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Most miért erőlteted rá, hogy bőbeszédűbb legyen, amikor nyilvánvaló, hogy ő nem az?

Van olyan, hogy én se szólalok meg hosszú órákig, csak akkor, ha kérdeznek valamit vagy hozzám beszélnek. Miért baj az, ha az ember nem beszél feleslegesen?

Én is csak akkor szeretek megszólalni, ha van mondanivalóm.

2018. okt. 18. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel amúgy nem azt éred el, hogy ő ezáltal legyőzi az esetleges félelmeit, hanem hogy megfelelési kényszer alakul ki benne veled szemben, és kevésbé fog megbízni benned, meg fogja játszani magát előtted, hogy megfeleljen a hülye elvárásaidnak.

Ezzel csak neked lesz jobb, hogy te jobban érezd magad, de neki nem. Nem értem, ennek mi értelme.

2018. okt. 18. 11:27
 7/7 Yoda m. ***** válasza:

Ha azt szeretnéd, hogy változzon meg, hogy változtasson a saját szokásain, mint pl. ezen, amit írtál, akkor az én javaslatom: Ne csinálj semmit ennek érdekében!

Viszont erre azt kérdezed: - Akkor nem lehet semmit se tennem?

De, lehet! Változzál Te magad. Te változtass eddigi szokásaidon, vagy legalábbis némelyiken... de hogy melyiken? Hát azon, amit a legkevésbé szeretsz önmagadban. Azon változtass! S ha ezt teszed, akkor azt fogod megtapasztalni, hogy változni fog körülötted a Világ és azon belül is elsősorban a Párod. Mert Ő a Te világod legfontosabb része...

Ezt teheted, mást nem igazán érdemes. De ez is éppen elég.

Az ERŐ legyen Veled!

2018. okt. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!