Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok, hazudik a pasi, vagy mi lehet a helyzet egyaltalan?
A kollegam aki több evtizedes peldasan hazassagban elt , es mar ö is idösebb , hatvanöt eves, ezelött ket es fel evvel elkezdett anyagilag felkarolni egy huszonnegy evvel fiatalabb (40) eves nöt , mindezt amikor ebedelni hivottengem es mondta hogy szeretne hogy összejarjunk , vett ajandekot a szulinapomra, en 42 vagyok .
Barati viszony van köztunk , mondta hogy a csaj es közte semmi nincs csak baratok , egyszeruen segiti anyagilag . Es allitólag a felesege is tud a dologról ( ki tudja ezek szerint mennyire szenvedhet)
A csajnak bevasarol stb , en arra tippelek hogyha megtette hogy nagyon szerelmes lehet bele
Mondta hogy a csaj milyenvekony stb
Sokszor úgy erzem hogy hozzam is nöként közelit , de befekez
En arra gondoltam , hogy megpróbalom a szeretöjetöl ha tenyleg az , elszakitani
Ki szeretnek szúrni a növel , es visszaadni a családjának
Le is akart vele fekudni de hiaba alltneki , visszalépett
En nem vagyok olyan vekonymint az agyondicsert csaj
Anyam szerint nem tudni mi az igazsag
Igaza van anyadnak.
Legjobb lesz, ha kimaradsz ebbol a szerelmi sokszogbol.
Visszaadni a csaladjanak? Ugyan mar! Csak feltekeny vagy a masik nore, mert vekonyabb nalad.
Ugy irsz, mintha egy 18 eves buta libuska lennel.
Hozzád hasonló korú nő vagyok. Megdöbbent a kérdésed tartalma és az is, ahogy ezt megfogalmaztad.
Mit akarsz Te ettől a pasitól?Nős, ráadásul van egy másik nő is az életében, és még ki tudja mennyi.
Mi, innen, nem tudjuk megmondani,hogy van-e köztük valami de a helyedben biztos nem harcolnék Érte.
A férfi bizonyára akar valamit a nőtől, kérdés,hogy Ő csak kihasználja az anyagi támogatást, élvezi a dicséretet, vagy érez is valamit Iránta. De vélhetőleg az előző, hiszen ha az utóbbi lenne nem legyeskedne körülötted is. Próbálkozik...hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!