Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Filmkedvelő férfi, nem filmked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Filmkedvelő férfi, nem filmkedvelő nő, így is oké?

Figyelt kérdés

Megvan a közös hullámhossz,igazából minden nagyon jó vele eddig, csak ő az első párkapcsolatom és elgondolkodtam,hogy az is összeegyeztethető-e,ha ő imádja a filmeket(rengeteget néz),én meg rühellem.Kb. 5 évente egyszer nézek meg valamit.

Viszont azzal semmi bajom,ha ő nézi.Le tudom kötni magam,úgyhogy semmi bajo ezzel,csak nekem ne kelljen élvezni és nézni.Addig elvagyok az én dolgaimmal.

Másnál is van ilyen?

2018. okt. 16. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

nálunk is ilyesmi (volt) a helyzet. a gyerek oldotta meg, mellette lehetetlen megnézni egy mónikasót se:)

amúgy a férfi milyen filmeket szeret? a kommerszeket vagy a művészi(bb) filmeket? mert engem pl. a csihepuhától kiver a víz, de az elvontabb (de nem gusztustalan!) filmek érdekelnek. azaz érdekelnének:)

2018. okt. 16. 15:07
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Én nem látok ezzel semmi problémát. Nekünk sem egyezik minden hobbink vagy érdeklődési körünk, ezeket nem is erőltetjük rá a másikra, egyszerűen megmaradnak külön programnak.
2018. okt. 16. 15:07
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem attól függ, hogy ő igényli-e, hogy nézd vele, meg beszélgessetek róla, elemezzétek stb. Ha nem, akkor szerintem nem baj, ha nem csatlakozol, nem kell mindent együtt csinálni.
2018. okt. 16. 15:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Ő filozófus professzor,így nagyon elvont filmeket szokott nézni,amik amúgy baromi jók,szóval érdekelnének is,de nagyon nincs se kedvem,se türelmem végignézni egyet sem. Az ízlését imádom és van,hogy beszélgetünk egy-egy filmről,mert olyan témát vetett fel( én sokszor megkérdezem,milyen volt,mert az ő véleménye mindenről érdekel :)), de nálam a filmezés ebben ki is merül.

Néha hozzábújva tudok nézni vele filmet,de inkább csak azért,mert addig is simogathatom,meg közel lehetek hozzá,a gondolataim azonban szinte sosem a film körül forognak.Ilyenkor kicsit beindul a képzeletem és elszórakozok magamban. Szóval az "együtt fekvést" élvezem ebben,nem magát a filmnézést :))

2018. okt. 16. 15:23
 5/14 A kérdező kommentje:
a mennyiség,ami brutál.Havonta rengeteg filmet felfal,továbbá havi 3-4 hosszabb könyvet, 20 -25 akadémiai esszét,short storykat, stb,szóval egy "zabagép" :))De amúgy imádom benne,hogy ennyire élvezi ezeket:)
2018. okt. 16. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha neki nem probléma, akkor szerintem rendben van.
2018. okt. 16. 18:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtatok múlik. Nyilvánvaló egyébként, hogy a személyisége, munkája része az, hogy ennyit és olyan filmeket néz, ha nem nézné, nem olvasná, akkor nem ilyen lenne.
2018. okt. 16. 19:04
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazából mások tapasztalata érdekelt,hogy akiknél ilyen a felállás,azoknál hogy működik.
2018. okt. 16. 19:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen fantasztikus érzés srácok, hogy egy filozófia prof is talál - cirka 20 évvel fiatalabb - barátnőt? XD
2018. okt. 16. 19:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Én 30-as vagyok,ő 40-es,bár a végefele.Köszönjük.
2018. okt. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!