Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az normális, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy férfi retteg a szerelmétől?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tényleg szerelmes, de csak ismerősök. Mikor meglátja, meghallja, elkezd stresszelni, szorongani, rettegni, félni, fél a szemébe nézni, megszólítani, beszélni, találkozni vele...

2018. okt. 15. 11:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
Kb a normális reakció.Talán a rettegés túlzás.De ha csak ismerősök az azt jelenti hogy titkolnia kell az érzéseit,az azért stresszhelyzet.
2018. okt. 15. 11:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Bevallom, magamról (is) írtam. De nekem szociális fóbiám is van, és nagyon önbizalomhiányos vagyok.
2018. okt. 15. 11:31
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem annyira vészes a nő szemében ha ettől tartasz.Mikor megismerkedtem a párommal ő is ilyen volt.Aranyos volt ahogy szerencsétlenkedett a közelemben. 😃
2018. okt. 15. 11:37
 4/20 anonim ***** válasza:
35%

Ez a viselkedés nem normális ezen a szinten. Apukádtól ezt a mintát láttad?

Menj pszichológushoz és tedd rendbe magad.

2018. okt. 15. 11:38
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

Na megjött az 1 bitos gárdista is (4-es válaszolóra gondolok)

Pszichológushoz mert szégyenlős lesz a titkolt szerelme közelében?Meg kicsit zárkózottabb tìpus?

Neked se volt gyerekszobád.

2018. okt. 15. 11:52
 6/20 anonim ***** válasza:
53%

Eleve a kérdező pszichés eset, amit jó lenne kezelni.

Az meg a másik, ha ilyen erőteljes érzéseket táplál, akkor miért gyáva azt bevallani és lépni az ügy érdekében?

És azt hiszi, hogy a csaj nem veszi észre, hogy szinte a pasi rosszul van az idegességtől, ha vele van? Ez bármelyik csajnak feltűnik. És így még kínosabb a kérdező helyzete, mert nem meri bevallani érzéseit, miközben a testbeszéde simán elárulja.

Legalább tudná titkolni, de még ahhoz is béna.

2018. okt. 15. 12:35
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem normális, mondom úgy, hogy én is ilyen vagyok.
2018. okt. 15. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem normális. Ha tényleg szerelmes lenne (mert ez így max rajongás) akkor minden követ megmozgatna hogy a csaj közelébe férkőzhessen. Az érzelmi fejlődésben megrekedt 12éves szinten az emberünk.
2018. okt. 15. 12:49
 9/20 anonim ***** válasza:
38%

Miből állapìtottad meg hogy pszcihés eset?Az önbizalom hiányból?

Adott a helyzet,hogy szeretsz egy nőt de jó eséllyel viszonzatlan az érzés.

(Koràbban volt róla szó,foglalt,vagy csak egyszerűen nem küld jeleket)

Emberünk teljesen jogosan nem vallja be az érzéseit,hisz nem szeretné kìnos helyzetbe hozni sem a nőt,sem saját magát.De mivel valódiak az érzései a viselkedése néha elárulja,akaratlanul is figyelmesevb és gondoskodóbb vele.

Ez a nagy pszhiés eset? XD

Inkább annak kéne egy alapos kivizsgálás aki itt önkéntes pszciológust játszik.Mostanában egyre nevetségesebbek a válaszolók.

2018. okt. 15. 13:04
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
9-es a kérdező maga is bevallja, hogy szociofóbiás, szerinted ez normális? Mert ha igen, akkor te nem tudod milyen betegségről is beszélünk.
2018. okt. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!