Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy férfi retteg a szerelmétől?

A kérdező szociofóbiás és súlyos önbizalomhiányban szenved.
"(Koràbban volt róla szó,foglalt,vagy csak egyszerűen nem küld jeleket)"
Milyen korábbi? Én itt nem látok erre utaló információt, szóval csak abból tudok főzni, ami van!
Ha meg foglalt a csaj, akkor meg ideje lenne észbe kapni és nem ilyenekre pazarolni a drága idejét.
"De mivel valódiak az érzései a viselkedése néha elárulja,akaratlanul is figyelmesevb és gondoskodóbb vele." :D :D
Tényleg marhára gondoskodóbb és figyelmesebb a csajjal a kérdező. :D "fél a szemébe nézni, megszólítani, beszélni, találkozni vele..." Ez neked a figyelmesség jele? :D Röhögök rajtad, de komolyan. :D

Gondolom valamilyen oka csak van,hogy nem lép,én ìgy "főzök".
De egy szociális fóbiás nem is vallaná magát annak.Introvetált személyiség egy kis fogalom zavarral.
Egy súlyos szocfóbos aki még súlyos önbizalomhiányban is szenved kb a házból nem merne kimenni,nem csak a szeretet nőt kerülné.És lehettek bármekkora szájkaratésok,a legbátrabb férfi is áttud menni szégyenlős kisfiúba a szeretet nő közelében.

"És lehettek bármekkora szájkaratésok,a legbátrabb férfi is áttud menni szégyenlős kisfiúba a szeretet nő közelében."
Mindig a megmérettetések mutatják meg, hogy milyen erősek is vagyunk valójában.
Úgy könnyű erősnek lenni, ha kitaposott tapasztalt úton jársz, de ha új ösvényre kell lépned, na, akkor mutasd meg, hogy mennyire vagy bátor és erős.
Mind a két dolgot (szociofóbia, önbizalomhiány) le lehet küzdeni, ha az ember akarja és tesz is érte.
A félelmeinkkel pedig jobb ha szembe nézünk.

A motivációs szöveggel egyet értek.
De elegem van abból,hogy itt mindenki pszcihológushoz akarja küldeni a másikat.Egy ilyen helyzethez néha simán elég néhány beszélgetés egy jó baráttal.Alapjáraton pedig magában kell megtalálnia a bátorságot mindenkinek.
Kérdező te most jó pár véleménnyel lettél gazdagabb
Én annyit tanácsolnék,hogyha nincs semmi konkrét dolog ellene csak a saját félelmed,akkor ragadd meg a tökeidet,mély levegő aztán jöhet a szìnvallàs 😉

Némi félszegség, zavar, lámpaláz szerintem normális, a rettegés már nagyon nem az.
Remélem, csak a megfogalmazásod volt túlzó.

"Normális ember ebből azt szűri le, nem szimpatikus neki a nő," - Ez nem igaz! Vagy nem vagyok normális ember. :D
A legőszintébb jelei a vonzalomnak, érzéseknek a fenti viselkedés.. Ha a srác többször is elkapja a tekintetét mikor ránézek, holott láttam, hogy engem néz, akkor egyértelmű, miért van zavarban. Én észreveszem az ilyet.
Egyébként megsúgom, én nem vagyok szocfóbiás, anynira önbizalomhiányos sem, de egy valakinél hasonlókat produkálok úgy 5-ből 4 alkalommal. :)

+1 még a fentihez, mert siettem tegnap már: mondjuk ezt ne úgy képzeljük el, hogy nem merek hozzászólni. Normális esetben ezen túl lendülök valamennyire minden alkalommal, de az igaz, hogy sokszor vagyok a közelébe hallgatagabb..
Tudatosan, mikor ezt észreveszem magamon- vagy más mondja :D-, akkor összeszedem magam! Ha akarod, fel lehet ezt hozni egy kevésbé észrevehető szintre, nekem is volt nála, hogy csak tőmondatokban tudtam válaszolni mikor kérdezett. (Nála is volt olyan, hogy szaggatottan rakott össze egy-egy mondatot, de ő lehet csak túlzottan introvertált).
Szóval ilyenkor van az, hogy egyszer alig merek ránézni, máskor meg hosszabban is megy a szemkontaktus, egyszer alig szólalok meg mellette, máskor meg megy a beszélgetés azért. Össze kell szedni magad amikor észreveszed magadon a fenti tüneteket és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!