Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyira szörnyű, hogy 19 éves vagyok és még szűz?
Nekem volt egy fiúm 17 évesen. 2 évig tartott. Egyatalán nem éreztem szükségét, hogy lefeküdjek vele és ő sem kezdemènyezett. Ő 21 volt akkor amikor összejöttünk. Ahogy megismertem, valószínű ő is szűz volt, ezért sem mert kezdeményezni sem. Én úgy gondolom. De mivel nagyon rossz kapcsolatunk volt, nem is akartam és egy percig sem bántam, hogy semmi nem történt!
Aztán 21 voltam amikor egy pár lettünk a férjemmel. Vele meglehetősen gyorsan megtörtènt. De egy percet sem bántam, mert őt szerettem, szerelemből tettem.
Majd 6 év után összeházasodtunk. Úgyhogy nekem ő volt az első és remélem utolsó.
Már 16 évesen megkaptam, hogy gáz vagyok mert szűz, de nem nagyon érdekelt. Nem azért fogok valakivel csak lefeküdni, hogy bizonyos emberek szemében ne legyek gáz.
Te se tedd! Nehogy aztán megbánd!
Nyugi, nők közül is van pár, aki 20 év fölött veszti el a szüzességét.
Igazából akkor van nagy baj, ha nagyon rágörcsölsz, hogy "ó,szűz,vagyok!", mert azt azért nagyon sokan megérzik, hogy már minden mindegy, csak teperjen le valaki.
Nekem is volt 1-2 pasim, aki 20-21 évesen szexelt először, mégse volt ez nálam válóok.
N/24
Annyira szörnyű... ehhez képest a második világháború a fasorban nincs, olyan borzasztó.
Szerintem fejben nagyobb szörnyűségek vannak nálad :D
"Csak egy korombeli barátom sem szűz már, így nekem ez elég kellemetlen."
Én 21 vagyok és szűz és sok korombeli barátnőm is az, 19 évesen még bőven szüzek voltunk. Nem, nem mi voltunk/vagyunk az osztályból kiközösített kövér, pattanásos, szemüveges, könyvmoly lányok, akiket galacsinnal vagy szendviccsel szokás dobálni, vagy "véletlenül" leönteni kávéval és egyéb módon zaklatni, totál átlagos egyetemisták vagyunk. Valószínű, hogy a te barátaid között is van, aki még szűz, csak nem veri nagy dobra vagy azt hazudja, hogy már végigqurta a fél város, mert fél, hogy cikinek tartják majd, hogy igazából még nem volt senkivel.
19 evesen vesztettem el azzal,akit szerettem. Nem ereztem h barmirol is lemaradtam volna,plane h utana sok klassz dologban volt reszem vele es masokkal is.
A baratnom 22 evesen egy kolis buliban fekudt le eloszor egy sraccal aki csak p.nat latott benne (de a lanynak tetszett es cikinek erezte h 22 evesen meg szuz...) ,cserebe a srac jol kipletykalta a csaj bena elso teljesitmenyet.
Ha csak arról van szó, hogy a barátnőid mit mondanak, hát mondjad te is. Ez nem olyan mint a bárányhimlő, hogy "át kell esni rajta".
Majd ha jön valaki, akit tényleg annyira és őszintén szeretsz, aki szintén szeret téged, akiben megbízol, akivel hosszú távra terveztek, akkor tedd meg. Ne azért, mert a barátnők ezt meg azt mondják. Keresztény hitben élő emberek megvárják az esküvőt, és nekik ez sem ciki. Tudják, miért teszik (illetve nem teszik), és ha biztosak a dolgukban, nem zavarja őket, hogy mások másképp csinálják. A lányom 24 évesen ment férjhez, és szűz volt. Nem villogott lámpa a feje fölött vörös felirattal. Akivel akart beszélni a témáról, azzal beszélt, akivel meg nem, annak nem részletezte.
Jó hát szerintem szard le hogy ki mit gondol azért mert szűz vagy vagy sem. Ez a te magánügyed.
Én már 20 elmúltam bőven mikor elvesztettem. Bár engem soha nem is zavart ez a kérdés. Úgy voltam vele majd azzal akit igazán szeretek és ő is szeret. Így is történt. Nem bánom egy percig sem.
Soha egyetlen percig nem volt szégyenérzetem emiatt. És a barátomnak is simán elmondtam hogy szűz vagyok, mi ebben a ciki? Én ezt soha nem értettem. Tökéletes is volt. Bár azóta szakítottunk de ettől ez még pozitív értelemben meghatározó emlék marad és ez a lényeg.
Kényszerből ne tedd, ugyanis kihat a későbbi szexuális életedre ezt jó ha tudod.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!