Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Radizgatok egy sráccal, , elfogadta hogy van egy lányom. Valamelyik nap ezt az üzit kaptam tőle: “Adod itt a szüz kislànyt, meg csak azzal fekszel le aki apja lesz a gyerekednek, bla bla” Szerintetek? Nem feküdtem még le vele 4 radi utàn az a baj?
Válás óta senkivel nem voltam.
Mivel ott a gyerekem,jól átfontolom minden lépésemet.Nem szeretném ha a gyerekem azt hallaná vissza majd egyszer hogy az anyja válás után 20 hapsival is volt,és egy könnyű vérü lotyó lett
Nevetséges! Ilyen hülyegyerek - és ez kiderül, az biztos, hogy nem reagálnék erre semmit, de már nem is keresném az fiukát.
Mi ez a stílus? :D könyörgöm!
Egyébként ha eddig nem ilyen volt, baromira átgondolnám, hogy vajh miért egy ilyen hülyegyereket vonzottam be... vagy ő eddig “adta a férfit”, aztán kiderült, hogy kis infantilis gyerek ez is?
Ja azon egy percig nem gondolkodnék, hogy bennem van e a hiba ilyen tekintetben. Legyél már egy kicsit te is öntudatosabb. Jön egy hülye és te azon kattogsz benned e a hiba?
Ha ezen karttogsz komolyan (!) és zsigerből nem érzed, hogy a fiugyerek az infantilis, akkor igen, benned is van hiba, és máris itt a válasz, hogy egy bizonytalan nő bizony egy bizonytalan pasit tud csak bevonzani... de szólj ha tévedek.
Egyàltalán nem hülyítem
Ritkán találkozunk,nem tudunk sokat beszélgetni a munkàlyából kifolyólag.
Szeretnem megismerni kicsit,és átlátni hogy ő komolyan akar e tőlem valamit,vagy csak azért adja a szépet hogy megdughasson
Azért adja a szépet MINDEN férfi ,hogy dughasson,ezt verjétek már bele a fejetekbe . Az is ,aki ellenkezőjét mondja,mert tudja ,hogy hazugsággal "grállovag" játszással lehet befogni a nőket.
Aztán honnét tudja hogy megakarja e venni magának a cipőt ha még fel sem húzta? Nyilvánvaló hogy ha a szex egy kalapszar veled ,akkor nem fog akarni tartós kapcsolatot. Hogy várhatod el hogy dugás nélkül döntsön,mikor az a lényege egy kapcsolatnak? Ez csak játszadozás semmi más.De ha gondolod akkor dobd ki,nőtársaid úgyis ezt ajánlják mindenre,és keress olyant aki 10 randiig csak otthon veri magának ,miután a randin felhúztad és ehhez majd jó képet vág előtted.
Kb 5 napja nem beszélünk
Hiányzik
De nem fogok vele csak azért lefeküdni hogy kitartson mellettem
Viszont ezzel a kijelentésével nagyon megbántott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!