Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Radizgatok egy sráccal, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Radizgatok egy sráccal, , elfogadta hogy van egy lányom. Valamelyik nap ezt az üzit kaptam tőle: “Adod itt a szüz kislànyt, meg csak azzal fekszel le aki apja lesz a gyerekednek, bla bla” Szerintetek? Nem feküdtem még le vele 4 radi utàn az a baj?

Figyelt kérdés

Válás óta senkivel nem voltam.

Mivel ott a gyerekem,jól átfontolom minden lépésemet.Nem szeretném ha a gyerekem azt hallaná vissza majd egyszer hogy az anyja válás után 20 hapsival is volt,és egy könnyű vérü lotyó lett

2018. aug. 4. 06:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
5 nap alatt 4 Randi? :O
2018. aug. 4. 08:01
 12/29 anonim ***** válasza:
33%
Akkor duzzogj otthon csendben miközben hiányzik. Miért nem lehet egyenesnek lenni? Szépen felhívod elmondod hogy ez a mondata megsértett ,nem ezt vártad tőle ,de szeretnél vele találkozni,mert hiányzik.Ez az igazság ezt kell mondani,nem kerülgetni . Aztán majd a találkozón megbeszélitek kinek mi a hosszútávú terve és akár még szex is lehet.
2018. aug. 4. 08:04
 13/29 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem annyira egyértelmű a dolog, de le kell írnom a saját tapasztalataimat, hogy ezt megmagyarázzam.

A válás óta egyedül élek, nem mintha nem lennének rendszeresen jelentkezők. Engem kifejezetten a gyerekes nők érdekelnek, mert szerettem az apa szerepet, és hiányzik. Nagy nehezen beregisztáltam egy társkereső oldalra, ahol páran rám is írtak. Aztán röviden közölték, hogy ők márpedig komoly kapcsolatot keresnek. Pasiként értelmezve ez annyit jelent, hogy apapótlékot, szponzort keresnek. Hát én viszont első körben szerelmet, és ha azon a téren minden oké, akkor jön a kérdés, hogy a gyerek elfogad-e, és én elfogadom-e őt, stb. Ha nem működik a gyerkőccel, akkor bukta az egész, ez nyilvánvaló. Viszont, hogy a nők egyből a dolog legnehezebb részét, gyerek kérdést feszegetik, az azt sugallja, hogy ha az rendben van, akkor lesz szerelem is. Megértem, de mégsem tudom elfogadni. Az ilyeneken én is nagyon felhúztam magam.

De persze, attól még nem ilyen gyökér stílusban írtam meg az elutasító válaszaimat.

2018. aug. 4. 08:13
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Idióta a pasi, hanyagold.
2018. aug. 4. 08:21
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Vagy rossz a humora, mindkét esetben hanyagold.
2018. aug. 4. 08:23
 16/29 anonim ***** válasza:
36%

Azt kell megjegyezni hölgyeim, hogy minden férfi ahogy öregszik, csak rosszabb lesz!

Ennek tükrében előre kell látni (amit lehet), hogy milyen területen fog romlani az állapota. (lusta, alkoholista, agresszív, papucs, karrierista, stb)

Örülj neki, hogy az elején kiderült, hogy egy kretén, de ne add fel, mert sok olyan pasi van, aki összetenné a két kezét egy olyan nőért, aki végre értékeli a biztonságot, nem vágyik jobbra-balra, és a család nem egy nyűg a nyakán (lásd a gyermeked szeretete), szóval találsz még sok ilyet (főleg ha összefutunk véletlen az utcán), mert értékes ez, és nagy ívben el kell kerülni azokat, akik már fiatalon is ilyen árulkodó beteg jellemű dolgokat mutatnak.

27F

ui.: én is csak rosszabb leszek, de legalább nem hazudok önmagamnak, és majd a jövendőbelimnek, hogy "álom pasi vagyok". Felnőttek vagyunk, felnőttként kezelem az őszinte kapcsolatokat, és ennek tükrében a kellemetlen tények (hibáim) is napvilágra kerülnek, amit jól átrágva, építő jelleggel lehet javítani, vagy legalább szinten tartani, szóval nem a tökéletesség a cél, hanem a vágy a tökéletességre! :)

2018. aug. 4. 08:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz minden férfi rosszabb ahogy öregszik, csak az amelyik buta és az is marad. Mert annak még a rigolyái rossz szokásai is bevetonozódnak, anélkül, hogy önismeretet gyakorolna. Szvsz az ilyen nem férfi és nem is nő... csak öregedő gyerekek.
2018. aug. 4. 08:29
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz rosszabb minden férfi az idővel. Én pl folyamatosan fejlesztem magam minden téren, és sokkal jobb vagyok mint 10 éve.
2018. aug. 4. 08:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Rugnam ki az ilyen idiotat. Ilyen stilust nalam nem engedhet meg maganak.
2018. aug. 4. 08:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Saját magát írta le ezzel, te ne rágd magad emiatt. Szerintem a legjobb az lenne, ha vissza sem írnál neki.
2018. aug. 4. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!