Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Radizgatok egy sráccal, ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Radizgatok egy sráccal, , elfogadta hogy van egy lányom. Valamelyik nap ezt az üzit kaptam tőle: “Adod itt a szüz kislànyt, meg csak azzal fekszel le aki apja lesz a gyerekednek, bla bla” Szerintetek? Nem feküdtem még le vele 4 radi utàn az a baj?

Figyelt kérdés

Válás óta senkivel nem voltam.

Mivel ott a gyerekem,jól átfontolom minden lépésemet.Nem szeretném ha a gyerekem azt hallaná vissza majd egyszer hogy az anyja válás után 20 hapsival is volt,és egy könnyű vérü lotyó lett

2018. aug. 4. 06:40
1 2 3
 21/29 próbálokkedveslenni ***** válasza:
77%

"Azért adja a szépet MINDEN férfi "

Az ilyen kisfiúkat úgy `megölelném`, hogy az összes levegő elhagyja a testét sok sok percen keresztül.

1.) Te nem vagy férfi, szóval nem tehetsz a férfiakra kijelentést

2.) Még a fiúk közül sem mindegyik működik így, tehát a kijelentésed baromság

2018. aug. 4. 08:43
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

keda76, szerintem félre érted a "komoly" kapcsolatot. Én is elvált anyuka vagyok és komoly kapcsolatot keresek, ami nem egyenlő szponzorral, apával a gyereknek stb. Sőt! Komoly lehet egy kapcsolat úgy is, hogy nem költözünk össze.

Mióta elvált anyuka lettem, a férfiak csak szexre akarnának. Nem komoly kapcsolat reményében. Honnan tudom? Hogy a nagy részük a házas/kapcsolatban/bonyolult kategória, vagy még mindig nem zárta le az exét, vagy már a második levében rákérdez a szexre, milyen perverziókat szeretek stb. Engem az is taszít, ha egy pasi az első randin megfogja az asztal alatt a lábamat, mert első randin ne fogdossanak engem sehol, ebből nem az tűnik ki, hogy a lelkemet is szeretné megismerni.

És akkor eljutottunk végre valahová: lélek,személyiség. Ha nem ezt akarja először megismerni, akkor ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy neki a szex az első, bármilyen liba vagyok, ez a szűrő. Nekem viszont a személyiség, ha ezt megismertem és vonz, utána "adom magam", mert nálam a szexuális vonzalom fejben dől el.

Nem fekszem le olyannal akiről kiderül, hogy bunkó (mint a kérdező pasija) vagy megbízhatatlan vagy ostoba, akármilyen jól néz ki.

És igen, én is szerelmet keresek, de a szerelem nem attól jön, hogy az első pár randin lefekszem vele, hanem hogy az első pár randin megismerem. Hogyan szeressek bele valakibe, aki emberileg nem vonz? Persze, el tudom képzelni, hogy valaki már 1-2 randi után nagyon vonzó legyen, de az ember uralkodik magán még egy-két találkozót, és utána veti bele magát...különben mindenféle pasi kihasználná, és különösen az anyukákra szoktak az ilyen pasik nyomulni, mondván, hogy nekik ez is elég, örüljenek,ha jut valami.... :-(

2018. aug. 4. 09:29
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem baj. Én is elvált anyuka vagyok és a 2. randin lefeküdtem a párommal, viszont mi már az első randi előtt is napi 2-3 órákat beszéltünk 1 hétig telefonon. Az első randin meg kirándulni mentünk és 6 órán át beszélgettünk közben. A 2 randi között is napi 2-3 órát telefonáltunk esténként, mikor a gyerekek már aludtak. Így azért 4 randiig nem húztam volna, főleg, hogy már az első randi előtt tetszett a személyisége, amit telefonba megismertem. 3 hónapja vagyunk egy pár, de azt tudom neked mondani, hogy ne alázkodj meg ez előtt a srác előtt, mert ebből a mondatából a teljes lenézés lesüt, hogy csak arra kellettél volna neki. Felnőtt embereknél ezt randi alatt meg lehet beszélni, hogy mikor gondolod, hányadik randin a szexig való eljutást. 30+
2018. aug. 4. 09:45
 24/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem veszed észre, hogy csak dugni akar? Se egy komoly kapcsolat, se a gyerek nem érdekli.
2018. aug. 4. 10:01
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom ez a mondat egy beszélgetés része volt.

Az egészet látni kellene, anélkül csak felületesen lehetne ítélni.

2018. aug. 4. 10:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Állatokkal nem kell foglalkozni. Maradj az embereknél, jobban jársz velük.
2018. aug. 4. 11:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek után biztos, hogy elfelejtenem örökre.
2018. aug. 4. 12:06
 28/29 anonim ***** válasza:
71%

Annak tekintetében várod mindezt, hogy itt már sokan húzgálják a szájukat, ha egy nőnek 3-nál több partnere volt? Ha meg 10+, akkor meg egyenesen büdös qrwa?

Ez így baromira ellentmondásos...

Kérdező:

Pont 4 randiig jutottam én is anno egy sráccal, a negyediken ott aludtam nála, nem dobtam szét a lábam, így mentem a levesbe. Igen, valszeg ezért.

Mert ennyit akart volna.

(Én is egyedülálló anya voltam, akkor 25 éves.)

Egyértelmű, hogy ezt a pasast is csak az érdekelné, így én passzolnám.

Viszont:

"Nem szeretném ha a gyerekem azt hallaná vissza majd egyszer hogy az anyja válás után 20 hapsival is volt,és egy könnyű vérü lotyó lett" => Senkinek nem kell tudnia róla. Ha neked igényed van rá, ne az határozza meg, hogy ki mit gondol, mert nem kell nagy dobra verni, diszkréten is lehet. Az én lányom se tudja, mennyien voltak, pedig volt olyan időszakom, mikor sokan...

A jelenlegi kapcsolatom meg pont úgy indult, hogy na akkor teszteljük le, mire megy ki a játék, lássuk, meddig bírja.

Időben nem várattam sokat (2 hét), de addig olyan 8-10x aludt nálam úgy, hogy nem volt szex.

Erre tudom, hogy sokan azzal jönnének, mire jó ez, ha előtte x-en meg első nap berakhatták.... Mondjuk pont azért, mert azoknak jó részétől nem akartam komolyat. Vagy akivel akartam volna, arról kiderült, hogy ő meg csak ezt... Így kipróbáltam milyen, ha nincs egyből. 3 éve vagyunk együtt.

2018. aug. 4. 15:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Játszhatjuk, hogy a férfi szándékán múlik, hogy jobb lesz-e, de nem.

Kevesebb szex éhség, kevésbé fitt test, több rigoja (megszokás), rugalmatlanság, begyepesedések (kényszerek), rossz rutinok, vagy épp a jó rutinok elvárása mások felé, és a legrosszabb, a fel nem ismert öregedés (amit pl az előbb felsoroltam, mind).

Mindenki egyre hisztisebb lesz, elegünk lesz a játékokból, a sátrazásból, már inkább panziót, később wellnes szállodát akarunk, pénz nélkül nem is tudunk nyaralni, az autó presztizse határozza meg az önértékelésünk (nézd meg, hogy az olcsóbb autókban ülők bizonyos százaléka az utakon közlekedő "levillogók" többsége. A nem elfogadott hátrányos helyzete ellen "küzdve", tol le mindenkit, aki nem hagyja őt érvényesülni.

És akkor még a rossz szokásokból fakadó problémákról nem is beszéltem.

Persze ez a nőkre is igaz, nem a férfiakat húzom le, csak ne játszuk a szentet, hogy van olyan KÜLÖNLEGES valaki, hogy csak egyre jobb lesz. :)

Ez hazugság.

Bizonyos értékekben fejlődhetünk (kell is), de összességében minél idősebb valaki, annál tompább az érzékelése a jó iránt. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy 16 évesen minek örültél egy nőben, és most minek örülNÉL.

Változunk, amivel az igények nőnek (jó esetben), de ezt az igényrendszert a világ nem tudja (és akarja) kielégíteni, tehát egy keserűséget lehet érezni az átlag (nem gazdag, vagy kellemes életű) felnőttek életében. Csöngess át a szomszédhoz, vagy csak menj el a szüleid barátaihoz, meglátod mire próbáltam rámutatni.

2018. aug. 4. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!