Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett távolságtartó velem szemben? Miért kerüli a tekintetem olykor?
Kollégák vagyunk a fent említett úriemberre már vagy 4 éve. Mindketten házasságban élünk. Az én házasságom a romokban, az Övében pedig nagy szerelem sosem volt, de mélyen vallásos fajta, úgy gondolom számára egy válás szóba sem jöhet.
Nekem mint férfi fel sem tűnt egészen ez év márciusáig. Akkor vettem észre, hogy le sem veszi rólam a szemét, akárhányszor találkozunk mélyen, hosszasan egymás szemébe nézünk. Előtte nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, lehet nála régebben kezdődött ez a valami, de nekem csak akkor tűnt fel. Először csak egy kis „szórakozásnak” gondoltam a szemezéseket, minden nap vártam az ebédet, hogy találkozzunk az ebédlőben, minden nap hol hosszabb hol rövidebben bámultuk egymás szemeit, mint a tinik… Aztán a névnapja kapcsán én voltam aki először ráírt fb-on. Nem voltak nagy beszélgetések sosem, néha egy egy email, vagy üzenet. De ha otthon volt pl. sosem írtunk egymásnak. Fél éve tart ez az állapot és mára sokkal többet érzek iránta, viszont egyik napról a másikra történhetett valami, mert már ritkultak ezek a szemezések, távolságtartó lett. Az üzenetekre nem válaszol, ebédkor már nem kezdeményez beszélgetést velem akkor sem ha sokan ülünk egy asztalnál, holott mindig volt egy egy kérdése hozzám.
Ha a csarnokban futunk össze és megyünk el egymás mellett úgyanúgy néz rám és ha hosszabb pillantások is vannak ugyanazt érzem rajt mint rég, mégis a nap többi részében távolságtartó lett… De mi lehet ennek az oka? Sosem beszéltünk ilyenről egymással, nyíltan egyikünk sem mondta ki, hogy bejön neki a másik.
Bocs amiért hosszúra sikerült, csak így kerek a dolog. Tehát bene is lehet valami vonzalom irányomban? De mi okozta ezt a távolságtartást? Mert ha azt mondom, hogy utaltam volna valamire, de nem… sosem…
Vagy felébredt a lelkiismerete vagy otthon van valami változás...
Ez egy elég nehéz szitu, én is benne vagyok egy ilyenben egy ideje... Olyan, mint egy hullámvasút...
Vagy ha ezt akarod hallani:
igen feltehetőleg, felkeltetted az érdeklődését, ezt realizálta, és tartja a távolságot, mert házas.
Az első vagyok. Mi barátok vagyunk, mindketten házasok... Őszintén szólva, azt sem tudom megmagyarázni, hogy én pontosan mit érzek, nem hogy azt, hogy mi ez az egész... Ahogy mondtam, hullámvasút... Szemezés, levelezgetés, ártatlan kis flörtök... néha egy-egy barátinak tűnő érintés, de mégis több annál...
Én nagyon szeretnék ebből már kikeveredni, mert szeretem a férjemet, nem akarok a másiktól igazán semmit. Egyszerűen csak vonz, ha a közelében vagyok meg akarom érinteni, sokat gondolok rá.
Soha egyikünk sem mondott ki erről semmit... Csak a célozgatások mennek mindig...
Jó szar egy helyzet és már 4 éve tart....
Kiegészítés a 9-eshez... szóval néha tesz megjegyzéseket meg ilyesmi, aztán meg behúzza a féket és hetekig szóba sem áll velem... gondolom olyankor neki is megszólal bent valami lelkiismereti hangocska...
most mondjuk én húztam be pont... nekem is megszólalt...
aztán kb a következő találkozásig fog kitartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!