Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom sokszor rideg, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokszor rideg, és távolságtartó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Néha nehezen viselem,hogy egyszer kedves, és érzem,hogy szeret, máskor pedig rideg, mintha nem érezne irántam semmit.

El vagyok keseredve emiatt, olyankor bőgni tudnék amikor oda bújnék, vagy megszeretgetném, ö meg mint egy kőszikla.

Mégis mit tehetnék?

2017. okt. 19. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha valami baja van, kérdezd meg, mi. Ha ilyen típus, akkor semmit sem tudsz tenni.
2017. okt. 19. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csak álca. Én legtöbbször azzal vagyok bunkó és rideg akit kedvelek/szeretek. Gyerekkorból megmaradt védelmi mechanizmus vagy tudom is én.

De van egy másik lehetőség is amikor valójában már nem akar téged, nem szeret téged, a közelséged is zavarja és így próbál eltaszítani magától. Neked kell tudni, hogy ez vagy az első az igaz.

2017. okt. 19. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Keress egy normális férfit.
2017. okt. 19. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
törödj bele hogy nemszeret.és szakits.ez nem kapcsolat.
2017. okt. 19. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? Lehet épp zavarod valamiben pont.
2017. okt. 19. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én férjem akkor ilyen kőszikla, amikor nagyon be van rám indulva. Fél, hogy túlzásba viszi a vadulást, így inkább hárít. De csak addig, amíg nem követelem, hogy vágjon gerincre. ; ) ez is lehet a háttérben. Tenni annyit tehetsz, hogy nem látsz rémeket, és nem cseszegeted azzal, hogy mi a baja.
2017. okt. 19. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is a védelmi mechanizmust mondanám. Mióta vagytok együtt? Nem lehet, hogy amikor ilyen rideg lesz, akkor előtte valamin besértődik?

Mert az én párom is ilyen, néha jön egy kattanás, és akkor rá sem ismerek. Mi már sokat beszéltünk erről, és egyértelműen elmondta, hogy nála ez védekezés, tudja, hogy nem jó tulajdonság, és próbál is leszokni róla. Én ilyenkor vagy békén hagyom, vagy ha nagyon nem bírom elviselni, akkor játékos formában megpróbálom feloldani.

2017. okt. 20. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudatos, hangulatember. Amikor hangulatban van, beszélj vele erről. Mond el, mikor csak tapasztalhatod, próbáljon meg arra gondolni, mennyire szeret, mindenre ami egyéniségedre s jóságodra emlékezteti, hogy aktivizálja szerelmét.
2017. okt. 20. 11:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Lassan 1 éve vagyunk együtt, én 26, ő 27 éves. Sajnos mivel nehezen beszél az érzéseiröl ( h mi játszódik le benne), elég nehéz megfejtenem,h éppen miért rideg. De alapvetően szeret, kedvembe jár, legalábbis próbálkozik. Biztos bennem is van hiba, néha valószinűleg nem úgy közelitek hozzá ahogy kellene. De elfáradtam lelkileg. Ugyanakkor ott van az a rész,h szeretem...
2017. okt. 20. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én párom is ilyen. Azért 3év után kezdek belefáradni. :(Sztem vmijen gyerekkori trauma is lehet elfolytott érzelmek és nem akar traktálni vele.Nem értened meg őt és, ö ezt igy gondolja sztem. Pedig sokszor egy két mélybeszélgetés sokat tud előrelökni egy ilyen kapcsolatban. De, ehhez ezt neki is észre kellene vennie.
2017. okt. 22. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!