Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom félreértett valamit, s most távolságtartó, azt hiszi szakítani akarok vele. Mivel bizonyítsam be, hogy eszembe sem jutott ilyen?
Szija.:)
Sztem gyorsan beszélj vele,mert így csak emészteni fogja magát,meg bemeséli,hogy tényleg nem kell ő neked...:S
És valahogy próbáld meg sztem éreztetni vele,hogy szereted..:) (Gondolom eddig is éreztetted vele,de mondjuk most lepd meg vmi édességgel amit te sütsz neki,vagy nem tom..:D Masszírozd meg ilyesmi..:) Amit ő szeret:P Vagy amit eddig nem próbáltatok még ki:))
Rem minden sikerülni fog.:)
L.15
Első válaszolónak:
Megértem a csávót,én is pl. kicsit önbizalomhiányosabb vagyok..:):S És sztem naon szereti a csajt,és fél,hogy elveszíti,azt hiszi nem elég jó neki..
Így látom a helyzetet.:)
Mi lenne ha elmondanád neki ugyanazt amit nekünk?? xD
Őszinteség őszinteség... ennyi a minimum.
1:nézz a szemébe hogy elhiggye
2:Smárold le a végén
3:Kefélj vele úgy mint soha
4:Dobd ha még mindig így viselkedik,mert ennek nincs semmi értelme a kapcsolatnak.
Én azt gondolom, hogy eddig is elég jól kimutattam a szeretem. Én alapvetően bújós vagyok. Sokszor volt úgy, hogy megöleltem és percekig úgy maradtunk, imádom, mikor nem szólunk egymáshoz, csak nézünk egymás szemébe... vagy mikor kicsit puszikat nyomok az arcára, ezeket nem azért csinálom, hogy bizonygassam, hogy szeretem, hanem ez úgy jön magától...
Egyébként Őt sokat kell vigasztalni, s azt hiszem, mindig mellette állta, s próbáltam felkaparni a mélypontról...
Én úgy gondolom, hogy mindig kellően kifejeztem, hogy szeretem, mindig ott voltam mellette és segítettem, ha kellett. Soha nem csaltam meg, de még okot sem adtam, hogy féltékenykedjen.
Ő nagyon önkritikus, nagyon kicsi az önbizalma, s nehezen hiszi el azt amit mondanak neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!