Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egy lány/nő, hogyan képes nyomban más párkapcsolatba belemenni?
Nyár végén ért véget egy kalandom egy lánnyal és én férkinét gyakorlatilag 2 hónapig a padlón voltam miatta ,hiába ismerkedtem, beszéltem lányokkal és lett volna jelentkező de képtelen voltam belemenni.
A lány továbblépet, és mintha semmi se történt volna...
Nem erről a lányról van szó, másról! Haverom és egy gyönyörű lány között végetért egy pár éves kapcsolat, nem tudom miért is ki szakított.
De a lány gyakorlatilag semmi perc alatt továbblépet...
Másik volt évfolyamtársam, pár éve autóbalesetben elhunyt és a lány akivel volt olyan 3-4 éve voltak együtt egészen a balesetig... 2-3 héttel később már mással volt párkapcsolatban.
2 éves kapcsolatom úgy ért véget hogy az illető előbb keresett valakit majd amikor biztos volt otthagyott érte. A szívem kiszakadt amikor megláttam őket együtt...
Hiányzik a lelkiismeret ma a társadalomból. A szív és a becsület is mert sok médium azt hangoztatja hogy élj a mának megérdemled legyél boldog stb.
A gond ott van hogy önmagadtol is lehetsz boldog anélül hogy bárkit eltaposnál ezt elfelejtjük.
Vagy te ütsz vagy téged ütnek. Ez a 21.század
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!