Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egy lány/nő, hogyan képes nyomban más párkapcsolatba belemenni?
Nyár végén ért véget egy kalandom egy lánnyal és én férkinét gyakorlatilag 2 hónapig a padlón voltam miatta ,hiába ismerkedtem, beszéltem lányokkal és lett volna jelentkező de képtelen voltam belemenni.
A lány továbblépet, és mintha semmi se történt volna...
Nem erről a lányról van szó, másról! Haverom és egy gyönyörű lány között végetért egy pár éves kapcsolat, nem tudom miért is ki szakított.
De a lány gyakorlatilag semmi perc alatt továbblépet...
Másik volt évfolyamtársam, pár éve autóbalesetben elhunyt és a lány akivel volt olyan 3-4 éve voltak együtt egészen a balesetig... 2-3 héttel később már mással volt párkapcsolatban.
És?
Mire kéne várni és meddig? Netán szabályba, törvénybe van foglalva, hogy szakítás ,vagy egy kapcsolat vége után x hónapig vagy évig nem szabad továbblépni és ismerkedni?
Az idő csak telik, a napok a hónapok az évek.
Jobb ha otthon kesereg és búslakodik az ember és bámulja a hülye facebookot meg lehangoló zenéket hallgat ??? Csak azért mert jajjj vége a kapcsolatnak....
Ez a nőkre és férfiakra is igaz.
Az embereknek csak b**assza a csőrét, hogy a másiknak már milyen jó, ő már nem búslakodik én meg b**asszki itt szenvedek és siránkozok a fos életemen....jajj jajj brühühü brühühü
Ez nem azt jelenti, hogy az illető nem szerette a társát vagy nem volt szerelmes, csak nem gubózik be otthon.
Szívtelenek vagytok csajok...(ha az vagy 1-es) Bár nem vagyunk egyformák, de én képtelen vagyok, szakítás után egyből másnál probálkozni...
Létezik egyébként egyfajta gyász időszak, mikor rendbe rakod a lelked nálam bő 2 hónap volt, mire felfogtam nem hozzám való volt... punkt.tumm
nem szeretett (elegge).
van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!