Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után egy lány/nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után egy lány/nő, hogyan képes nyomban más párkapcsolatba belemenni?

Figyelt kérdés

Nyár végén ért véget egy kalandom egy lánnyal és én férkinét gyakorlatilag 2 hónapig a padlón voltam miatta ,hiába ismerkedtem, beszéltem lányokkal és lett volna jelentkező de képtelen voltam belemenni.

A lány továbblépet, és mintha semmi se történt volna...

Nem erről a lányról van szó, másról! Haverom és egy gyönyörű lány között végetért egy pár éves kapcsolat, nem tudom miért is ki szakított.

De a lány gyakorlatilag semmi perc alatt továbblépet...

Másik volt évfolyamtársam, pár éve autóbalesetben elhunyt és a lány akivel volt olyan 3-4 éve voltak együtt egészen a balesetig... 2-3 héttel később már mással volt párkapcsolatban.

2018. okt. 7. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

És?

Mire kéne várni és meddig? Netán szabályba, törvénybe van foglalva, hogy szakítás ,vagy egy kapcsolat vége után x hónapig vagy évig nem szabad továbblépni és ismerkedni?

Az idő csak telik, a napok a hónapok az évek.

Jobb ha otthon kesereg és búslakodik az ember és bámulja a hülye facebookot meg lehangoló zenéket hallgat ??? Csak azért mert jajjj vége a kapcsolatnak....

Ez a nőkre és férfiakra is igaz.

Az embereknek csak b**assza a csőrét, hogy a másiknak már milyen jó, ő már nem búslakodik én meg b**asszki itt szenvedek és siránkozok a fos életemen....jajj jajj brühühü brühühü

Ez nem azt jelenti, hogy az illető nem szerette a társát vagy nem volt szerelmes, csak nem gubózik be otthon.

2018. okt. 7. 19:41
 2/13 A kérdező kommentje:

Szívtelenek vagytok csajok...(ha az vagy 1-es) Bár nem vagyunk egyformák, de én képtelen vagyok, szakítás után egyből másnál probálkozni...

Létezik egyébként egyfajta gyász időszak, mikor rendbe rakod a lelked nálam bő 2 hónap volt, mire felfogtam nem hozzám való volt... punkt.tumm

2018. okt. 7. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Akkor te is olyan vagy mint én, én is képtelen lennék egyből új vizekre evezni. De szerintem ez személyfüggő. Hányan vannak, akik szakítás után buli buli, flörtölés, kavarás másokkal. Láttam számos ilyen példát. Ki hogyan éli meg a szakítást.
2018. okt. 7. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
11%
Nok... Mig te sirsz utanuk, ok addig mas facat copjak.
2018. okt. 7. 20:03
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
Kellett neki egy búfelejtő, vigasz pajtás. Valaki ezt el tudja fogadni, számomra viszont a teljes tudatlanság megtestesítője egy ilyen nő, akit ennyire képesek akár csak egyszer is elragadni az érzelmei.
2018. okt. 7. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Én meg férfiak közül ismerek egy csomó ilyet, aki szakítás akár másnapján már mással volt. Mégsem általánosítok, mind a két nemből van, aki könnyen tovább lép.
2018. okt. 7. 20:07
 7/13 Pumukli alfahím ***** válasza:
26%
Nagyon egyszerű a válasz. Minden nő tart 1-2 férfit tallonban egy kapcsolata alatt. Ha végeszakad,akkor ugranak a következő kiszemelthez,és így tovább.
2018. okt. 7. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Vagy csak simán kapcsolat függő. Kell hogy mindig legyen valakije.
2018. okt. 7. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki egyforma.
2018. okt. 7. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:

nem szeretett (elegge).

van ilyen.

2018. okt. 7. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!