Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól halad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól halad a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, aki már nagyon régóta “küzdött értem” , facebookon irkált de mindig elutasítottam mert barátom volt, aztán szakitottam a barátommal és talalkoztunk. 1 hét után csókolóztunk, majd 3 hónap találkozgatás után jöttünk össze. Aztán most 1 hónap kapcsolat után mutattam be itthon és pettingeltünk. Azaz 4 hónap komolyabb ismeretség után, előtte 1 évig hébe hóba beszéltünk.

Szerintetek semmi sincs elsietve? Ti mit gondoltok mikor lenne az ideális hogy lefekudjek vele? Nagyon kívánom... csak attól félek hogy eldob, hogyha lefekszek vele :( segítsek, kulso szemmel nem tunik gaznak ez az egész?

2018. okt. 7. 17:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk, és egyikünk sem szűz
2018. okt. 7. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi elsietve.Innentől kezdve akkor teszed meg,amikor tényleg akarod,ez nincs kőbe vésve.
2018. okt. 7. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nincs elsietve egyáltalán.A kérdés az, hogy mennyire gondolod komolyan.
2018. okt. 7. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs elsietve. Ha úgy érzed, hogy mind a ketten készek vagytok rá, hajrá!
2018. okt. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!