Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, ha az udvarlótok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha az udvarlótok előttetek sokáig egyedül volt és ezért sokszor volt prostiknál az hátrány nálatok, vagy nincs jelentősége?

Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 09:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
30%

A múlton örködni felesleges , akármi is történt ez már a múlt, megvaltoztatni vagy vissza hozni már nem lehet.

Ebben ninden benne volt.

2018. nov. 22. 08:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Engem a prostizás zavarna, nem szexuális, hanem elvi okok miatt.

Az egy éjszakások és a szexkapcsolatok nem érdekelnek, nem ártott vele senkinek.

2018. nov. 22. 12:05
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
Nálam hátrány. Nemcsak a prostik, a sok egyéjszakás is. A többi nő nevében nem beszélnék, de a baráti körömben hasonlóan gondolkodnak.
2018. nov. 22. 12:14
 24/24 anonim ***** válasza:
19es vagyok. 0% legyen-de kifejtem. Vannak dolgok amik a múlt "bűnei" akkor jó ötletnek tűnt,most nem tennéd meg. Sok kis szende lány berúgott egyszer aztán lehet olyan történt amire nem büszke. Vagy egy casanova behűlyítette,kezelgette aztán dobta. Ha belegondoltok minden30éves lány csak 2-3pasival feküdt le. Minden 30as pasi már 10 magánál fiatalabb lánnyal akkor furcsa eredmény jön ki. Lányok ezt tagadják pasik a prostit. Okos kis titkok.
2018. nov. 23. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!