Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha az udvarlótok előttetek sokáig egyedül volt és ezért sokszor volt prostiknál az hátrány nálatok, vagy nincs jelentősége?
Figyelt kérdés
2018. okt. 7. 09:48
11/24 anonim válasza:
Ezt max csak te talalod ki. Mindket felnek oszintenek kell lennie, kulonben mi ertelme a kapcsolatnak?
13/24 anonim válasza:
Igen, hátrány. Nem azért volt sokszor prostiknál, mert előttem sokáig egyedül volt, hanem azért mert neki arra volt igénye. Ez pedig nálam kizáró ok, tetszik vagy nem tetszik. Nekem is 20 éves korom felett lett az első kapcsolatom, ekkor szereztem az első szexuális élményemet is és volt olyan időszak az életemben, amikor évekig szingli voltam. Érdekes módon mégsem éreztem késztetést, hogy idegen pasikkal szexeljek, főleg nem pénzért.... Az én szememben ez gusztustalan és elítélem.
14/24 anonim válasza:
Nálad van jelentősége, ha a nő sokáig egyedül volt, ezért ez alatt sok alkalmi szexpartnere volt?
15/24 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, kuka. Nem tudnék már potenciális partnerként tekinteni rá.
16/24 anonim válasza:
Ha valaha is volt prostinál, azonnal kuka. De az is, akinek a korábban említett igénytelen, diszkós egyéjszakás kalandjai voltak.
17/24 anonim válasza:
Nem csak, hogy hátrány, hanem kizáró ok. Ha hazudik, és később tudom meg valahogyan, akkor is szakításhoz vezet, hogy nem volt velem őszinte. Én sem hazudok, és nem tagadnék le semmit, mert igyekszem úgy élni, hogy később ne kelljen szégyenkeznem miatta. Azt pedig alapvetőnek tartom, hogy akivel együtt vagyok, azzal hasonló legyen az értékrendünk, a gondolkodásunk ezzel kapcsolatban.
18/24 anonim válasza:
Nem kezdek igénytelen férfiakkal.
A prosti nàlam ez a kategória. Volt akivel emiatt nem randiztam többet, mert kiderült. Egy pàrkapcsolatot is megszakítanék ha később tudom meg. Màr csak azért is mert hazudott róla, hisz ha tudom az elején, bele se kezdek. Nem csípem ha becsapnak. Nekem ez nem fér bele. Az ilyen emberrel egyszerűen nem egymàst keressük. Ennyi.
19/24 anonim válasza:
Miért kell elmondani a prostizást???
20/24 anonim válasza:
Kuka. Azert, mert kepes erzelmek nelkul szexelni, es meg elvezi is. Nalam az ilyen nem uti meg a mercet, egyszeru osztonleny kategoria. Ugyanugy az egyejszakas is, es a szexkapcsolatos lenyek is selejtek a szememben. Az ilyenektol lehetetlen huseget elvarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!