Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem miért nem romantikus?
Az ex barátnőjének emlékszem, hogy nagyon sok verset írt, verset olvasott, meglepte virágokkal, a nőszemély viszont dobta, ha jól tudom, még szakítás után is mindig várt rá, romantikus dolgokat írt neki (hosszabb ideig dumáltak szakítás után, mint ahogy mi együtt vagyunk).
Mi lassan 1 éve együtt vagyunk, már túl van rajta, nem érdekli, eszébe sem jut, engem szeret, stb. De velem soha nem romantikus, pedig elmondása szerint nagyon szenvedélyes, romantikus és érzékeny volt.
Jól elvagyunk, szeretjük egymást, áldozatokat hozunk, és érzem a szerelmet is, annyi, hogy nekem csak egyszer írt verset, soha nem kaptam tőle virágot, verseket már nem is olvas...
Mi lehet az oka? Kevésbé lenne belém szerelmes?
Normális válaszokat, köszi!
*már túl van rajta, nem érdekli, eszébe sem jut, engem szeret,
Az, hogy ezzel magadat győzködöd, még nem lesz igaz. Még mindig nála van a lelke.
14+
Az érzések azok vagy vannak egy emberben egy másik ember felé, vagy nincsenek. Ezt kiérdemelni nem lehet.
Kérdező, ne itt várj megnyugtató választ, mert itt tényleg a legkisebb problémánál az a válasz rendszeresen, hogy szakítani kell.
Szerintem az emberek változnak, és lehet, hogy a barátod is úgy gondolja, hogy ma már nem az a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy folyamatosan udvaroljon. Ellenben, ha a tettei alapján érzed a szerelmét, akkor szerintem nincs miért aggódnod.
De ha valóban jó a kapcsolatotok, akkor talán megérne egy beszélgetést a történet kettőtök között, amiben te elmondhatnád neki, hogy néha milyen jól esne egy szál virág, vagy bármi hasonló.
Nekem minden pasi virágot hoz először, de én meg pont csokis vagyok (az nem hervad el, nem kell neki váza, stb.), simán meg szoktam mondani, hogy nagyon boldog vagyok, de legközelebb inkább csokit kérek, és soha még nem sértődött meg ezen senki. :)
Kommunikáció! ;) És fel a fejjel, szerintem nincs itt olyan nagy gond, mint ahogy egyesek előadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!