Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mivel lehet kedveskedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet kedveskedni egy egyszerű és nem romantikus férfinak? Elutazunk a hétvégére, többi lent

Figyelt kérdés

Párommal most volt az 5. évfordulónk. Szeretném, ha ez a két nap frissítően hatna a kapcsolatunkra. Évfordulós ajándékot ott fogom majd neki átadni. (Autóbolond, így ehhez mérten választottam neki ajándékot az autójához. Tudom, hogy szüksége van rá.) Gondoltam, hogy sütök előre süteményt az útra és egyik este vacsorára / vagy ebére épp ahogy kijön/ főznék neki valami finomat. Persze, hogy a kedvencét. Tetőtől talpig megmasszíroznám egy áztató fürdés után. Nem romantikus párom, ahogy ő mondaná egyszerű ember. Nem tudok sajnos nő létemre egyszerűen gondolkodni, mivel tudnám még meglepni vagy örömet okozni neki. (Testiséget most ne vegyük bele, mert annak tudom, hogy bárhol bármikor bármelyik formációban örül.) Tudnátok még ötleteket adni? Wellnessre megyünk, de természetesen szeretnénk sétálni is menni, nézegelődni stb.

23L

2018. jún. 4. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó amiket leírtál
2018. jún. 4. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ez rendben van szerintem én legalábis értékelném az igyekezetet szval nekem kb tökmindegy ha látom hogy foglalkoztál vele de ez igazából a párodon múlik
2018. jún. 4. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Wellness szállodában nem igazán van lehetőség főzni, szerintem arra ne készülj.
2018. jún. 4. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
es o mivel fog kedveskedni neked?
2018. jún. 7. 06:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy faéket meg egy vasgolyót ha egyszerű a csávó.
2018. jún. 7. 06:37
 6/6 anonim ***** válasza:
sz..pd le a rudiat, az eleg kedves
2018. jún. 8. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!