Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet kedveskedni egy egyszerű és nem romantikus férfinak? Elutazunk a hétvégére, többi lent
Párommal most volt az 5. évfordulónk. Szeretném, ha ez a két nap frissítően hatna a kapcsolatunkra. Évfordulós ajándékot ott fogom majd neki átadni. (Autóbolond, így ehhez mérten választottam neki ajándékot az autójához. Tudom, hogy szüksége van rá.) Gondoltam, hogy sütök előre süteményt az útra és egyik este vacsorára / vagy ebére épp ahogy kijön/ főznék neki valami finomat. Persze, hogy a kedvencét. Tetőtől talpig megmasszíroznám egy áztató fürdés után. Nem romantikus párom, ahogy ő mondaná egyszerű ember. Nem tudok sajnos nő létemre egyszerűen gondolkodni, mivel tudnám még meglepni vagy örömet okozni neki. (Testiséget most ne vegyük bele, mert annak tudom, hogy bárhol bármikor bármelyik formációban örül.) Tudnátok még ötleteket adni? Wellnessre megyünk, de természetesen szeretnénk sétálni is menni, nézegelődni stb.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!