Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Velem miért nem romantikus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért nem romantikus?

Figyelt kérdés

Az ex barátnőjének emlékszem, hogy nagyon sok verset írt, verset olvasott, meglepte virágokkal, a nőszemély viszont dobta, ha jól tudom, még szakítás után is mindig várt rá, romantikus dolgokat írt neki (hosszabb ideig dumáltak szakítás után, mint ahogy mi együtt vagyunk).

Mi lassan 1 éve együtt vagyunk, már túl van rajta, nem érdekli, eszébe sem jut, engem szeret, stb. De velem soha nem romantikus, pedig elmondása szerint nagyon szenvedélyes, romantikus és érzékeny volt.

Jól elvagyunk, szeretjük egymást, áldozatokat hozunk, és érzem a szerelmet is, annyi, hogy nekem csak egyszer írt verset, soha nem kaptam tőle virágot, verseket már nem is olvas...

Mi lehet az oka? Kevésbé lenne belém szerelmes?

Normális válaszokat, köszi!

2018. okt. 6. 17:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

"Kevésbé lenne belém szerelmes?" - igen, persze, mert a vásárolt virágok száma egyenesen arányos a szerelem mértékével...

Arra nem gondoltál, hogy nem mer romantikus lenni? Akár tudat alatt az is benne lehet, hogy az előző nővel romantikus volt, mindent megtett neki, erre dobták, és most úgy érzi, nem nyílhat meg teljesen.

2018. okt. 6. 17:44
 2/18 A kérdező kommentje:
És mit tegyek, hogy ne így érezze? Én rendkívül szeretgető típus vagyok, és éreznie kellene, hogy én is megérdemlem.
2018. okt. 6. 17:48
 3/18 anonim ***** válasza:
61%

és éreznie kellene, hogy én is megérdemlem.

Hát ha nekem ilyenben kéne élnem 10 percet nem lennék,ahol ez van h észre kell venni h én is érdemlek törődést..

2018. okt. 6. 17:58
 4/18 anonim ***** válasza:
38%

Milyen igaz kedves 3-as, ment a zöld kezecske...

De, ez menyire segít a kérdezőn? ... Más "bűne" miatt neki kell szenvedni. Nem tudom, mit kellene erre mondani...

2018. okt. 6. 18:06
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

"Hát ha nekem ilyenben kéne élnem" - de nem ilyenben kell, mert valószínűleg egy örökszingli lúzer vagy, aki abban leli örömét, hogy mások párkapcsolatát próbálja tönkreb.szni.

Komolyan, ezen az oldalon, ha valaki megjegyzi, hogy nem tetszik neki a barátja új pólója, az a válasz, hogy "szakíts vele, én nem hagynám, hogy olyan pólót hordjon, ami nekem nem tetszik, hagyd ott, szakíts..."

2018. okt. 6. 18:08
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Bocsi ahol kb letojják a fejem,és még virágot se kapok,szólnom kell h meg érdemlem a törődést onnan én lelépek,ahogy lelépek onnan is ahonnan undort érzek,vagy év megalázó már az egész,pitizés,sokan még a verés is megköszönik,meg h hézagtöltőnek használják,önbecsülés kéne,nem leszek ürítőkehely párkapcsolatban akkor inkább pár jo dugás random.. Miért divat ma fosokban ülni,és erre mondják h párkapcsolat,naná h mindenki félreba..ik már bocsánat ha otthon könyörögni kell a figyelmességért meg mindenért,és nem boldogok csak együtt laknak mert ugy olcsóbb az albérlet,ez nálam a végtermék kategória..
2018. okt. 6. 18:18
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem mindenki igényel virágot. Nem ez releváns, hanem az, hogy neki miért igen, nekem miért nem.

Amúgy meg minden másban figyelmes, szóval nem sz*rja le a fejemet.

2018. okt. 6. 18:29
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Ugye milyen igazságtalan dolog? Nem mer önmaga lenni rászolgálsz vagy sem. Nyilván nem büntetésből, de buta módon ellenkezőjét teszi amit igazából feltehetőleg szeretne és ez mindkettőtöknek fáj/fájni fog. Le kéne ülni megbeszélni és megértetni a dolgokat egymással.

32/f

2018. okt. 6. 19:00
 9/18 anonim ***** válasza:
Hatoska, szerintem ne vetítsd rá a saját frusztrációidat mások kapcsolatára.
2018. okt. 6. 20:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kellene tennem
2018. okt. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!