Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te romantikus férfinek tartod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te romantikus férfinek tartod magad? Ha igen, miben nyilvánul ez meg?

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 19:42
1 2
 1/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
46%
Egyáltalán nem tartom magam annak. Kerülöm a nyáltócsákat.
2018. júl. 30. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Odafigyelek arra akit szeretek. Kedveskedek neki, és gyengéd vagyok vele. Ez nem azt jelenti, hogy nyálas, hanem inkább éreztetem vele, hogy szeretem...
2018. júl. 30. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Ezt általában vagy kihozza belőlem egy nő vagy nem.
2018. júl. 30. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Nem tartom annak magam. Mások sem szoktak annak tartani.
2018. júl. 30. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem tartom magam annak, régen sokkal több romantikus dolgot tettem mint manapság. Ennek két oka is volt. Az egyik, hogy azt hittem van rá igény és ezzel örömet tudok okozni bizonyos személynek/személyeknek. A másik oka, hogy akkor még létezett ilyen személy.

Manapság egyáltalán nem vagyok romantikus, de ettől függetlenül próbálok kedves és emlékezetes dolgot tenni vagy adni egy lány számára, már ha épp van olyan lány aki közelebb kerül hozzám.

2018. júl. 30. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Szeretek este fák alatt andalogni, gyertyafénynél, halk zene mellett vacsorázni, véletlenszerűen virágot vagy valami személyre szabott apró meglepetést küldeni, meg ilyenek. Nem csak a nő kedvéért, én is jobban érzem magam ezektől.
2018. júl. 30. 19:51
 7/13 A kérdező kommentje:

Így van, nem csak nyálasan lehet romantikusnak lenni. Jó ilyen szépeket olvasni, amiket néhányan írtatok.

Minden válaszra zöldet nyomok. :) Rendes tőletek hogy korrekten válaszoltok!

2018. júl. 30. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Rák a csillagjegyem, így ez mindet elmond...
2018. júl. 30. 20:41
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
#8 Igazad van! Elmondja, hogy egy végtelenül buta sötét ember vagy :D
2018. júl. 30. 21:10
 10/13 A kérdező kommentje:

#8: Én nem tudom melyik csillagjegynek mik a tulajdonságai, de valóban elmondja hogy egyedül te nem tudtál normálisan válaszolni.

És itt nem nagyon van rossz válasz:vagy igen, vagy nem. :)

Ne pontozgassátok le egymást légyszi!!

2018. júl. 30. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!