Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te romantikus férfinek tartod magad? Ha igen, miben nyilvánul ez meg?
Nem tartom magam annak, régen sokkal több romantikus dolgot tettem mint manapság. Ennek két oka is volt. Az egyik, hogy azt hittem van rá igény és ezzel örömet tudok okozni bizonyos személynek/személyeknek. A másik oka, hogy akkor még létezett ilyen személy.
Manapság egyáltalán nem vagyok romantikus, de ettől függetlenül próbálok kedves és emlékezetes dolgot tenni vagy adni egy lány számára, már ha épp van olyan lány aki közelebb kerül hozzám.
Így van, nem csak nyálasan lehet romantikusnak lenni. Jó ilyen szépeket olvasni, amiket néhányan írtatok.
Minden válaszra zöldet nyomok. :) Rendes tőletek hogy korrekten válaszoltok!
#8: Én nem tudom melyik csillagjegynek mik a tulajdonságai, de valóban elmondja hogy egyedül te nem tudtál normálisan válaszolni.
És itt nem nagyon van rossz válasz:vagy igen, vagy nem. :)
Ne pontozgassátok le egymást légyszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!