Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miben nyílvánul meg, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nyílvánul meg, ha egy férfi romantikus?

Figyelt kérdés

2016. máj. 18. 10:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%

A kérdés fura.

Szerintem,ha főzök vacsit és azzal várom haza, néha gyertyafénnyel az az.

Vagy,ha ok nélkül viszek virágot.

Ha hétvégén ágyba kapja a kávét vagy a reggelit.

Eddig ezek voltak,amik annak tűntek. Mostanában nincs kinek. Úgyhogy nem tudom, most mi a "menő"

2016. máj. 18. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
37%

Sok nő szemében sajnos akkor, ha

- mindenféle kacatot vesz neki random

- sosem féltékeny még akkor sem, ha hazaérkezéskor a szekrényben találja a havert/migránst "ó tudom hogy nem volt semmi én megbízom a kis Rebikémben"

- pukedlizik, kiszolgálja mindenben a csajt

- egész éjjel a Lángoló Szívek c. szappanoperán sír

De azért reméljük ilyen kevés van.

2016. máj. 18. 10:55
 3/14 anonim ***** válasza:

- nekem akkor, ha néha hoz virágot

- figyelmes mindig, hogy mi esik jól (ahogy én is ezt teszem!)

- szeret bújni és sosem taszít el, hogy neki sok, sőt

- mindig ki tudja fejezni/mutatni azt, hogy nagyon szeret

szerencsére pont ilyen a párom :-)

2016. máj. 18. 11:05
 4/14 anonim ***** válasza:
romantikus vagyok, állandó munkám van mellette félretett pénze, megtudok magamnak engedni 100 ezres dolgokat, de senkinek se kellek szóval olyan lányokra költök akik nem érdemelnék meg, de sebaj mert így ti kimaradtok ebből
2016. máj. 18. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem az a romantikus, ha a párom valami nagyon személyeset tesz értem, és úgy mutatja ki a szeretetét.Vagy tudom, hogy valami olyasmit tesz értem, ami számára nehéz/kellemetlen, viszont számomra fontos, és emiatt felülkerekedik a félelmein/ellenérzésén.

Ami számomra NEM romantikus: versolvasás, séta a holdfényben, gyertyafényes vacsora, ékszer, vágott virág

Ami nekem romantikus: kis apróságok belecsempészve egymás táskájába, egy drukkoló sms vizsga előtt, egy spontán utazás egy helyre, amit szeretek

2016. máj. 18. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:

ó és valaki írta az ágyba reggelit/kávét, na az nagyon :D

főként mert nehezen kelek

szóval a lényeg, hogy a személyes legyen

2016. máj. 18. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Aprosagok.amikor melobol irja h eszebe jutott ez meg az rolam es milyen szep volt a hetvege/tegnap este stb,h milyen jo is nekunk egyutt,amikor elejtett felmondatokbol kiderul h rajtam kattogott.Amikor hazajon nagybevasarlasbol a gyerekekkel es a ket ikeas szatyorral egyutt a kezembe nyom egy csokor viragot.Amikor este elalvas elott meg agyonnyom a karjaval es azt mondja szeretlek.Ejjel arra ebredek h megsimitja az arcom stb.Amikor levadassza az egyetlen csokit amit szeretek es abbol fel kilot hoz.Amikor szulinapomra ruhat kapok a kedvenc boltombol es az ugy nez ki es ugy all rajtam mintha en valasztottam volna.Szoval szamomra az a romantikus h figyel ram es megjegyzi h mit hogyan szeretek es h igyekszik a kedvemben jarni.
2016. máj. 18. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:

7-es

Nincs a férjednek testvére, aki szingli? :D

2016. máj. 18. 14:34
 9/14 anonim ***** válasza:

ÉS visszafelé is adsz valamit, vagy állandósult a szolga-hercegnő felállás?

2016. máj. 18. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:
Van egy szingli öccse,totál más típus:) egyáltalán nem vagyunk szolga-hercegnő viszonyban,inkább úgy mondanám hogy figyel a részletekre és jegyzi (sokszor a mobiljába),barátait is meglepi,érdeklődik felőlük,ha bemegy a könyvesboltba spontán a gyerekeknek is hoz valamit mert eszébe jutnak stb.Én sokkal bújósabb vagyok és többször mutatom ki az érzelmeimet.
2016. máj. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!