Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés fura.
Szerintem,ha főzök vacsit és azzal várom haza, néha gyertyafénnyel az az.
Vagy,ha ok nélkül viszek virágot.
Ha hétvégén ágyba kapja a kávét vagy a reggelit.
Eddig ezek voltak,amik annak tűntek. Mostanában nincs kinek. Úgyhogy nem tudom, most mi a "menő"
Sok nő szemében sajnos akkor, ha
- mindenféle kacatot vesz neki random
- sosem féltékeny még akkor sem, ha hazaérkezéskor a szekrényben találja a havert/migránst "ó tudom hogy nem volt semmi én megbízom a kis Rebikémben"
- pukedlizik, kiszolgálja mindenben a csajt
- egész éjjel a Lángoló Szívek c. szappanoperán sír
De azért reméljük ilyen kevés van.
- nekem akkor, ha néha hoz virágot
- figyelmes mindig, hogy mi esik jól (ahogy én is ezt teszem!)
- szeret bújni és sosem taszít el, hogy neki sok, sőt
- mindig ki tudja fejezni/mutatni azt, hogy nagyon szeret
szerencsére pont ilyen a párom :-)
Nekem az a romantikus, ha a párom valami nagyon személyeset tesz értem, és úgy mutatja ki a szeretetét.Vagy tudom, hogy valami olyasmit tesz értem, ami számára nehéz/kellemetlen, viszont számomra fontos, és emiatt felülkerekedik a félelmein/ellenérzésén.
Ami számomra NEM romantikus: versolvasás, séta a holdfényben, gyertyafényes vacsora, ékszer, vágott virág
Ami nekem romantikus: kis apróságok belecsempészve egymás táskájába, egy drukkoló sms vizsga előtt, egy spontán utazás egy helyre, amit szeretek
ó és valaki írta az ágyba reggelit/kávét, na az nagyon :D
főként mert nehezen kelek
szóval a lényeg, hogy a személyes legyen
7-es
Nincs a férjednek testvére, aki szingli? :D
ÉS visszafelé is adsz valamit, vagy állandósult a szolga-hercegnő felállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!