Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kár :( :)
Valószínűleg csak más a szeretetnyelvetek, ő inkább szívességekkel, ajándékokkal mutatja ki, te pedig dicsérő szavakkal és testi kontaktussal.
Volt egy barátom, aki kitúrta a csirkeszívet a pörköltjéből és otthagyta egy tányéron az asztalomon, amíg én órán voltam, mert tudta, hogy imádom. Ettől elolvadtam. :)
A mostani barátom minden áldott reggel kávét főz nekem annak ellenére, hogy ő sosem iszik kávét, mert tudja, hogy milyen fontos az nekem reggel. Illetve imádok puzzle-zni, és egyszer csak úgy meglepett eggyel, pedig semmi szülinap/karácsony/évforduló nem volt akkor. Szóval az olyan kis apróságok, amiből tudom, hogy tényleg figyel rám, ismer engem. A sablon ajándékok kötelességből nem hatnak meg.
Valóban, a személyesség számít,nem a nagy csinnadratta.
Mikor a kétnapos döglött zokniját berakod a szennyes tartóba,(csak viccelek).
Szó-szó valahol legbelül mindannyian vágyunk egy kicsi romantikára,csak én azt úgy hívom,hogy törődünk a másikkal.(akadály:a szobakonyha méretű komfort zóna elhagyása.)Alias lustaság.
Nekem abban, ha kifejezi a gyengéd érzelmeit, megosztja velem az örömeit, és tervez velem. Ha látom, hogy örömet okoz neki az én örömöm, az eleve nagyon romantikus. :D
Nem kell itt ajándékokra gondolni :)
Néha elmondja, ha épp gyönyörűnek lát, néha csak mosolyog rám. Ha azt mondom, nincs kedvem még hazamenni, akkor kocsikázunk kicsit. Sokszor elég, ha csak megfogja a kezem, vagy megsimogat. Néha töri a fejét, mivel akaszthat ki, hogy borzasztóan meglepődjek vagy röhögjek. Látom rajta a cinkosságot :D nekem ezek romantikus dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!