Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan fiú/férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú/férfi, aki nem csak a kapcsolat elején romantikus, kedves, érdeklődő?

Figyelt kérdés
Tehát hogy nem csak az első pár hónapban bókol, mondja, hogy szép a szerelme, vesz virágot (néha), érdeklődik, foglalkozik a barátnőjével, keresi, felhívja, akármi?
2015. júl. 16. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Persze, hogy van. Én mindig is ilyen voltam. (A virágos részt leszámítva.) De az a benyomásom, hogy igazából egy idő után pont a nők azok, akik ezt megunják.
2015. júl. 16. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
igen! mert én akkor se nagyon :,D
2015. júl. 16. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyenek, csak általában a normálisabb srácok azok, akik nem hallatják annyira a hangjukat. Mint pl a kedves #2es.
2015. júl. 16. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
igen, van.
2015. júl. 16. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Igen, van, de az ilyen pasikat szokták elhagyni egy kan csődörért !
2015. júl. 16. 15:14
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy lehet ezt megunni...:D

Én azt unom meg, ha valaki az ellenkezőjét teszi.

2015. júl. 16. 15:15
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

A pasik itt szokták elrontani a dolgokat általában, hogy csak a kapcsolat elején bókolnak, lepik meg kedvesüket ajándékokkal, csak a kapcs. elején éreztetik a nővel, hogy ő Nő, VISZONT rendeget nő ott rontja el a dolgot, hogy csak a kapcsolat elején ad magára, miután már megvan a pasi, onnantól kezdve elhanyagolják magukat, elhíznak, nem öltöznek nőiesen, stb... én meg úgy vagyok vele, hogy ha nem tudok valami szépt mondani, akkor inkább nem is mondok semmit (bók tekintetében), hazudni meg nem fogok!

Persze a pasinak se kell magát elhanyagolni.

2015. júl. 16. 15:19
 8/14 anonim ***** válasza:
2 éve vagyok a mostani párommal,és ugyanaz van mint a legelején. Kedveskedés,bujás,simi,ha elmegyünk egymás melett,és napi 2 szex,bár nem a hét minden napján. :)
2015. júl. 16. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Persze, csak az ilyen férfiakat gyakran elutasítják egyes nők, majd összejönnek egy "rosszfiúval".
2015. júl. 16. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor unom meg, akkor nem teszem, ha a lányon nem látom, érzem ugyanazt.
2015. júl. 16. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!