Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan fiú/férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú/férfi, aki nem csak a kapcsolat elején romantikus, kedves, érdeklődő?

Figyelt kérdés
Tehát hogy nem csak az első pár hónapban bókol, mondja, hogy szép a szerelme, vesz virágot (néha), érdeklődik, foglalkozik a barátnőjével, keresi, felhívja, akármi?
2015. júl. 16. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Vannak,csak a nagy macsókat,a bunkó gyerekeket veszitek csak észre.És ők mivel nem ilyenek alapból,nyilván megunják ezt és abbahagyják.Aztán meg jöttök sírni,hogy miért ilyen...

Talán ha ilyeneket választanátok,és nem csak felszíneskednétek,akkor találnátok ilyen férfiakat.

Az én ismeretségi körömben több ilyen srác van,de egyetlen nő sem néz rájuk,mert nem bunkó,taplók és nem a leghelyesebbnek születtek.

És jómagam is ilyen vagyok,de rám sem néznek egyáltalán a nők.Szóval csak észre kéne venni,mert sok ilyen srác van.

24/F

2015. júl. 16. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, én a végén is az vagyok. :D
2015. júl. 16. 19:02
 13/14 anonim válasza:
Igen van!! Az en baratom ilyen. Mi 6 honapja vagyunk egyutt es mindig van valami aprosag, amivel meglep es ez annyira cuki tole! Nagyon Szeretem Ot.. 😃
2016. jún. 4. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
kb 2 éve vagyok együtt a barátommal, és mindig bókol, örül nekem állandóan. volt olyan barátom is, akinek elvesztettem az érdeklődését. Őszintén szólva fogalmam sincs, minek köszönhető akár az egyik, akár a másik reakció. Én szerintem nem csináltam máshogy semmit.
2016. jún. 5. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!