Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16 eves lany vagyok, a parom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 eves lany vagyok, a parom pedig 23 eves ferfi. A lenyeg az alabbiakban!?

Figyelt kérdés
Nos... nekem o volt az elso MINDENBEN! A kapcsolatunk bizalommal, szeretettel es odaadassal teli, es egy az otthonunk is. 4 honapja vagyunk egyutt es ma volt egy fura beszelgetesem edesanyam hugaval aki nekem a legjobb baratnom.. tehat azt mondta ma nekem, hogy elfogom rontani az eletem, mert nem is eltem de nagyon lekotottem magam... es figyeljem meg, hogy ha egyuttmaradunk akkor 30 eves korombam felre fogok menni. Ennyi idosen buliznom kene a baratnoimmel es pasizni. Na de en nem is ugy lettem nevelve, hogy minden hetvegen bulizzak.. meg egyebkent is... ha el is akartam menni akar anya hugaval akkor azt mondta, hogy nem.. es en azon vagyok, hogy majd az ido megoldja ha egyaltalan meg kell ezt a dolgot.. a lenyeg a lenyeg.. nekem a baratom jelent MINDENT! Viszont miota lefolyt ez a beszelgetes nekem kattog az agyam. Fogalmam sincs, hogy mi tevo legyek... :( Ahogy le is irtam nekem O az elso! Ezert velemenyeket szeretnek kerni!?

2015. júl. 9. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
ha tényleg ennyire megvagytok, akkor a bulizás ráér! Miért lenne jobb pár egyéjszakás cucc amikor van igaz szerelmed (ahogy leírtad)
2015. júl. 9. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:

nyugi már előbb "félre fogsz menni". Olyan 18-20 között. Szóval semmi pánik.

De az jo hír, hogy azért vannak olyan nők szükebb családi körökben, akik nem hazugságokkal tömik a fiatalok fejét

2015. júl. 9. 22:35
 3/10 A kérdező kommentje:
2.valaszolonak: Nem allitom, hogy eletem vegeig vele maradok.. kitudja mit hoz az elet.. de jobb a manak elni. Tehat akkor most erdemes ezen aggodnom?
2015. júl. 9. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem felnőtt párkapcsolat, hanem tini. A korkülönbség még ebben a korban elég nagy. Ha jól érzed magad, akkor legyél vele, de nem kell tervezgetni, amúgy is messze vagy még attól a kortól, hogy családot alapíts.
2015. júl. 9. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem miről szólt a beszélgetés. Mert gondolom nem arról, hogy 4 hónapja együtt vagytok, és nehogy már ennyire lekösd magad. Azért 4 hónap még tini kategóriában sem a világ vége. 4 év után lehetne ezért aggódni, de nagyon valószínű, hogy nem maradtok két évnél sokkal tovább együtt. Akkor meg miért kellene ezen most agyalni?
2015. júl. 9. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy foglalkozzon a sajat tyukszaros eletevel.
2015. júl. 9. 22:56
 7/10 WheneverYouWant ***** válasza:
Ne hallgass senkire, tedd azt ami neked a legjobb... Nem veszítesz semmit azzal ha most vele maradsz... nem kell attól félned 16 évesen hogy elúszik a fiatalságod.. 30 évesen is nyugodtan lehet bulizni meg idősebben is. Azzal semmit nem vesztesz hogy nem mész ki minden héten 16 évesen egy pohár bortól vagy egy felestől berúgni vagy csak úgy tenni és együtt röhögni idiótákkal... Legyenek persze barátaid is meg érezd jól magad velük de amit én manapság látod hogy a fiataloknak mit jelent a buli az egy baromság... de lehet hogy én már felnőttem...
2015. júl. 10. 00:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj ezen szerintem.Én is átmentem ezeken.16 éves voltam,amikor megismertem a páromat ő akkor volt 24.Nekem is ugyanezzel tömték a fejem,csak a szüleim és a nagynéném,hogy nem fogok tudni "élni".Na ugye,most ott tartok hogy 19 éves vagyok a párom 27 na és minden tökéletesen működik 3 éve boldogok vagyunk és tervezzük a közös életünket.Bulizni ugyanúgy járok és CSAK fiú barátaim vannak méghozzá egyik sem csúnya mégsem jutott sohasem eszembe,hogy megcsaljam valamelyikkel azt az embert,akit a legjobban szeretek.Amíg megtudjuk oldani a gondokat és működik a kommunikáció,addig minden rendben van. Sok szerencsét neked és ne törődj az ilyenekkel.Nem éri meg ezen agyalni.
2015. júl. 10. 02:26
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon halas vagyok a kommenteker.. igaz, hogy a "negativak" elvettek a kedvem de ezt en is belatom.. mert tenyleg nem tudhatom mit hoz az elet! Majd meglatjuk. Akkor tovabbra is elek ahogy eddig aztan majd lesz valami ugy is. En mindenesetre arra torekedek, hogy boldogok legyunk. :)

Koszonom mindenkinek, hogy szant ram 2 percet es valaszolt! Puszi nektek!

2015. júl. 10. 05:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia Pali vagyok egy ugyan ilyen kapcsolatból ugyanennyi idősen kezdve a lánnyal csaK köztünk 8,5év van.11 éve vagyunk együtt 3 csodaszép gyerekkel. Mi megbeszélünk mindent. Ha másra vágyna megkapná, diszkóba járunk sok közös programunk van gyerekekkel és kettesben is néha együtt anyagozunk és voltunk már másik párral szexelni is. Nincs olyan amit együtt ne tudnátok megélni! És az igaz szerelem nem múlik el két év alatt ahogy az okosok mondják. 11éve szeretem, az életem adnám érte! Sokkal inkább kell a szerelemhez, hogy szépek maradjatok. A pasid domináns izmos. És rengeteg szex szex és egy kis szex. Minden nap kívánom! Sok szerencsét!És ne hagyd, hogy a banya kivetítse rád az érzéseit!
2015. júl. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!