Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segitenetek nekem az alabbiakb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenetek nekem az alabbiakban leirt problemammal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy srac, az osztalytarsam, akit kb masfel eve ismerek ( mert csak 11-ben jottem ebbe a suliba) . a mult evben a kapcsolatunk annyi volt, hogy koszontunk reggel egymasnak, max par szot valtottunk, aztan az ev vegi osztalykirandulason ittunk es a szokasos "felelsz vagy mersz " jatekban a tobbiek direkt olyan feladatokat adtak nekunk, hogy pl.: pusziljam meg meg csokolozzunk, stb. Akkor nem volt ugy nagyon semmi, egyetlen csok csattant el, de aztan az ejszaka hatralevo reszeben vele voltam vegig (nem is aludtunk) de nek tortent semmi komoly. Utana nyaron parszor talalkoztunk, meg beszelgettunk fb-n, de aztan lett baratnoje es addig ket honapig megint semmi, nehany uzenet. Megint jott a suli es kiderult hogy szakitott a baratnojevel, aztan ujra.elkezdtunk beszelgetni, egeszen jo baratok lettunk, egy csomo mindent meselt magarol es en is neki. Egyszer (ugy kb masfel honapja) talalkoztunk egy buliba es megint csokoloztunk. Azota pedig rendszeresen kavarunk, mar voltam is nala meg minden (meg nem fekudtunk le) , minden nap suli utan bennmaradunk par orat. Beszelgettunk arrol is hogy nem jovunk ossze meg semmi, mert most ez igy jo, o se akar es en sem. De az a bajom, hogy igy elvagyunk egyutt meg minden, massal nem csinalunk semmit, vegul is teljesen olyan mintha egyutt llennenk, csak nem mondjuk azt. De nem tudom, hogy mi lesz ebbol, es nagyon felek, hogy beleszeretek majd es utana elromlik a kapcsolatunk. Szerintetek hagyjuk abba meg most, amig lehet? :/ vagy majd beleszeretek es neadj isten jol pofaraesek. Egyebkent nagyon rendes srac, imadom :D jofej es teljesen jol kijovunk egymassal, az egyik legjobb haverom.

Elore is.koszi a valaszokat!

17/L

2014. nov. 8. 20:32
 1/3 Beszéljük meg válasza:
Nem hiszem, hogy abba kéne hagyni. Maximum akkor, ha ő beléd szeret, és neked ez már nem igazán fekszik. Ne gondolkodd túl, ha eddig sikerült visszavenni az érzelmekből, most is fog menni. :) Ha mégis beleszeretsz, ami megeshet, mert nem hiszem, hogy érzéketlen vagy, akkor sincs nagy gond. Beszéljétek meg, ha jönnek a komolyabb témák, hogy mi lesz veletek, ha...érted.:)
2014. nov. 9. 20:37
 2/3 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd abba a kapcsolatod vele mert ha belészeredsz akkor mi lesz??? Ki fog derülni hogy IGAZÁBÓL Milyen . Lehet hogy még össze is jöttök. A lényeg hogy lazíts és ne stresszelj.Majd egyszer minden jó lesz!!!!
2014. nov. 9. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) egyebkent tudom milyen, es epp ezert "aggodok " :D mert igazabol tokre az esetem, pl amit tokre birok benne, hogyha ketten vagyunk akkor is ugyan ugy adja magat meg a hulyesegeit es nem probal maskent viselkedni :D na mindegy, igazabol parszor mar beszelgettunk errol meg korulottunk mindenki mondja hogy jojjunk ossze stb xd de nem hiszem hogy komolyabbra fordulna, most jo ez igy.
2014. nov. 11. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!