Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki beletudna szeretni egy alacsony dagadt nőbe?
Figyelt kérdés
160magas és 100kiló, csinosan öltözik és ad magára nem igénytelen, az arca szép. Az lenne a kérdésem h egy ilyen nőt max egyszer megdugntok ha nincs jobb vagy képesek lennétek bele szeretni? A kor is érdekel h melyik korosztály mit válaszol.2018. okt. 5. 11:27
31/35 anonim válasza:
30:
Lehet, meg lesz az eredménye!Ki kell próbálni!
Mindettől függetlenül, ha szép belülről, és főleg nem frusztrált és irigy pl a vékonyakra akkor igenis lehet kellemes vonzó kisugárzása egy kövér nőnek!
Kérdező, ha nekem akarsz írni priviben , persze, írj nyugodtan!!
32/35 anonim válasza:
Nem .
Lemaradt egy vessző.
Elnézést.
Én szeretnék írni a kérdezőnek :)
33/35 A kérdező kommentje:
Írj nyugodtan
2018. okt. 6. 19:39
34/35 anonim válasza:
Na, kérdező, ami a lényeg, nem tudom hogy bele tudnék-e szererni, mert nem tudom mit ért azon hogy igényes / ad magára. Amíg nem tisztázzuk a fogalmakat, addig nincs miről beszélni. :)
35/35 anonim válasza:
Ki az aki bele tudna zúgni egy magas Dagadt Pasiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!