Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki beletudna szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki beletudna szeretni egy alacsony dagadt nőbe?

Figyelt kérdés
160magas és 100kiló, csinosan öltözik és ad magára nem igénytelen, az arca szép. Az lenne a kérdésem h egy ilyen nőt max egyszer megdugntok ha nincs jobb vagy képesek lennétek bele szeretni? A kor is érdekel h melyik korosztály mit válaszol.
2018. okt. 5. 11:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

#9-es válaszoló: Nagyon jól esik olvasni, hogy vannak szép és okos nők. Igazad van, sokan valamiért a kövérséget azonosítják az intelligenciával. Ez egy irtózatos hazugság. Az én hölgyismerőseim is okosak, sikeresek és mellesleg 70kg a "legnehezebb". Sportolnak, nem zabálnak, nem piálnak, ügyelnek a testükre.

Sajnálatos, hogy manapság csak végletekben tudnak gondolkodni egyesek.

Egyik véglet: Dagadt, kedves, okos nő.

Másik véglet: Vékony, bunkó, plázacica nő.

A világ rohadtul nem így működik, de mindegy.

2018. okt. 5. 12:05
 12/35 anonim ***** válasza:
50%
100, de inkább 120 kg felett tetszenek a nők, hatalmas combokkal és fenékkel.
2018. okt. 5. 12:09
 13/35 anonim ***** válasza:
26%

Így van,sőt akkor én azt mondom nekem volt egyszer dagadék nőm,olyan idegesítő volt,hogy falra másztam tőle, szdídni tudta aki csinos,meg mindenkit ribizett lefele,miközben a saját frusztráltságát rajtam is ki akarta élni,minek költök ennyit edzésre meg kajára miért veszek ennyi ruhát,miért nem veszek most kocsit,szerinte ez sok meg nagy dolgok.

Köpni nyelni nem tudtam komolyan,meg aki csinos volt arra mindig volt egy undorító szava,meg amikor meséltem céljaimról így konkrétan majdnem kiröhögött,kis köcsög volt meg dagadt is.

De ezt szórakozon helyen is látom,hogy a dübök meresztik a pofákat a csinos nőkre meg hallom amikor leribizik meg könnyű nekik.

Szánalmas.

Mostani barátnőm is igazi belevaló szexi nő és nagyon kedves is amúgy,persze irigyjkedni tudnak rá meg az alakjára de amikor elmondja mit kellene csinálni akkor kifogások azok mennek,ez a baj a dagadt emberekkel csak a kifogás meg a lustaság megy.

Így van nagyon végletekben gondolkodnak de azért mert akarnának ők szexi vékony nőt,de nincsen meg hozzá az infrakstruktúrája,mert ahhoz tenni is kell,hogy egy ilyen nő szóba álljon velük eléggé sok mindent.

2018. okt. 5. 12:10
 14/35 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt már ilyen barátnőm, ennek alapján igen.

Te bele tudnál szeretni egy hasonló adottságokkal rendelkező férfiba?

2018. okt. 5. 12:22
 15/35 anonim ***** válasza:
93%

Hasonló adottságokkal rendelkezem mint te kérdező -

És le vagyok döbbenve a sok rosszindulatú válaszolón .

Szerencsére azért az életben ,nincs ennyi gonosz ember ,mint itt a gyk-n .

Nem attól gonosz valaki,hogy kövér .!

Mert ha igen akkor itt minden válaszoló igen csak dagadt kell legyen .

Sosem szóltam le másik ember csak a külseje miatt !

De a viselkedésünk igen csak meghatározó ki.hogy bánik a másik emberrel .

Sem magas vérnyomásom,sem cukorbetegségem .

És képzeljétek még heti öt alkalommal tornázom is ,Nem folyok szét .Viszont nem is diátázom .

Akinek meg nem tetszünk nem kell ránk nézni .

A kérdésedre is válaszoljak .

Igen van olyan férfi aki belénk is tud szeretni .A lényeg magadat add ,Ne szerepet játsz .Legyél magabiztos .Szeresd magad és akkor téged is szeretni fognak .

2018. okt. 5. 13:11
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
Én írtam az agyhalottas kommentet.Biztos vannak okos plázacica külsejűek, de én ettől függetlenül úgy érzem nincs bennük tartalom, lélek.ez persze, csak az én véleményem, de én futva menekülnék ettől a típustól.számomra mesterkélt, nem természetes!
2018. okt. 5. 13:28
 17/35 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig az "agyhalottas" vagyok. :-)

Egyébként negyvenes nő vagyok, futok, sportolok.(maraton) Nem szeretnék meghízni.És csinos is vagyok. Mégis , ha férfi lennék sejtem milyen típus jönne be. Van egy kislányom, természetesen csajos. De azt szeretném ha nem a sminktől és ruháktól ragyogna majd , hanem a belső tartalomtól.

Tapasztalatból írom, nincs annál szebb.amikor valaki elégedett önmagával, sugárzik, boldog és úgy sikeres, hogy a saját mércéjével sikeres, önmagának felel meg!!

És az élet sztem sem fekete és fehér!!

Nem egyértelműen minden kövér nő kedves és fordítva.

2018. okt. 5. 13:34
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Tisztázni kéne a fogalmakat, mert elképzelhető, hogy nekem más elképzelésem van az igényességről, mint neked. Írtad, hogy 100 kg vagy, de ez egy nagyon csalóka érték. Pl ha csonttörések miatt fémimplantátumok vannak a testedbe helyezve nagy mennyiségben, akkor ez egy normális súly. Ha êlsportoló vagy, pl súlyemelő, amerikai focista, testépítô, nehézsúlyú ökölvívó, akkor is normális súly. De ha a tested több mint 30-40%-a zsír, de ki vagy szépen sminkelve, attól szerintem még nem vagy igényes.
2018. okt. 5. 14:08
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
46%os 40es nő, más kérdésekhez írt hozzászólásaid alapján te a tartalmi dolgoktól olyan messze vagy, mint a Nap a Földtől, megdöbbentően felszínes és egyszerű vagy.
2018. okt. 5. 14:13
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

19-es semmi rosszat nem írt ez a 40-es nő,inkább nőknek tanulni kellene tőle a sok elhízott igénytelen antinő,akiknek fogalmuk sincsen mitől indul be egy igazi férfi,elfogadják a langyos fost sajnos.

Aki a saját testét így lesz_rja az nem érdemel mást max az ujját és a csokit.

Teljesen jókat írt a 40-es nő,okos értelmes,és szép is tuti.

Inkább tanuljatok tőle rátok férne,mert kajak azt látom a 20-n évesek elképesztő igénytelenek meg lesz_rják a külsejüket,én 31 éves férfiként sokkal fittebb vagyok a 20-n évesek tőlem is tudnátok tanulni simán,mert a palik se különbek sajnos fiatalabbak is gázak.

2018. okt. 5. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!