Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki az aki beletudna szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki beletudna szeretni egy alacsony dagadt nőbe?

Figyelt kérdés
160magas és 100kiló, csinosan öltözik és ad magára nem igénytelen, az arca szép. Az lenne a kérdésem h egy ilyen nőt max egyszer megdugntok ha nincs jobb vagy képesek lennétek bele szeretni? A kor is érdekel h melyik korosztály mit válaszol.
2018. okt. 5. 11:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
56%
#20: A negyvenes nő valóban nem írt semmi rosszat, veled ellentétben, mert te meg szokásodhoz méltóan bunkó hülyeségeket hordtál össze. Amúgy meg összekeverik itt a hölgyet egy másik 46%-os válaszolóval aki teljesen agyhalott.
2018. okt. 5. 16:44
 22/35 A kérdező kommentje:
Huhaa.. nem vitát szerettem volna indítani ezzel a kérdéssel és nem is ismerkedni szerettem volna.. csak egy kérdés volt.. szerintem nem kéne ezen vitázni :) nem azt kértem h szóljuk le a dagadt vagy nem dagadt nőket.. :D csak annyit kérdeztem ki szeretné ki nem.. de itt már jöttek a szidások.. oktatások.. azért ez így durva.. képzelhetem h pl utcán akkor mit gondolhat rólam sok ember :) ezen a plázacicás vitán meg jót nevettem xd attól mert valaki csinos miért ne lehetne okos? De ha már itt tartunk.. egy dagadt nő is lehet plázacica.. Én dagadt vagyok mégis megkaptam már h egy plázacica vagyok amivel amúgy nem értek egyet.. de nem a kövérségen múlik a plázap.csaság.. se az okosság... amúgy a kisugárzás is sokat számít szerintem.. és igenis tud egy kövér ember csinos lenni.. az meg h nem egészséges? És mivan ha nem tud lefogyni? Mert.beteg? De ha nem beteg.. mégis kövér.. Hát akkor kövér.. zavar az téged? Akkor válaszold azt h nem te nem tudnál szeretni egy ilyen.nőt.. de nem kell megbántani senkit.. a másik h én sosem irigykedem a vékonyabb nőkre.. viszont rám sokan irigykednek.. magam se értem miért.. de azt vettem észre h utálnak engem a nők és féltékenyek rám.. a pasikkal viszont.mindig jól kijöttem
2018. okt. 5. 21:53
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
ha apuci Nagyon gazdag...miért ne?
2018. okt. 6. 04:05
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
#22 áruld el, hogy melyik betegség csinál x kalóriából x+y kalóriát? Te ebben a betegségben szenvedsz?
2018. okt. 6. 09:14
 25/35 anonim ***** válasza:

Betegségek egész sora...Kedves 24-es.

És örüljünk, ha nekünk egészségeseknek, csupán kalória beviteltől lesz hájunk.És tehetünk ellene sporttal, ill a bevitel csökkentésével.

Pl: pajzsmirigy betegségek, és egyéb hormon betegségek.

Vízvisszatartásos betegségek, amikor a vese egyszerűen nem egészségesen működik.És bizonyára még temérdek ilyen betegség van

És ott a jó öreg genetika.

Biztosan mindenki látott már olyan családot, ahol mindkét szülő kövér és a gyerekek is már kinőtték a babahájas 2-3 éves korig tartó állapotot..De lehet, hogy ezeknél a családoknál általános étkezési zavar szerepel "csupán"

Én úgy tudom gyerekek annyit esznek, amennyit kívánnak, amennyire szükségük van.Persze később iskolás korban már más a helyzet ott beindul a csipsz, nasi stb..

Tehát a kövérség nem kiröhögendő állapot!

2018. okt. 6. 10:34
 26/35 anonim ***** válasza:

Kérdező nő vagyok, szeretnék neked privátban írni ha megengeded .

Várom a visszajelzésed ha nem természetesen azt is tiszteletben tartom :)

2018. okt. 6. 10:41
 27/35 anonim ***** válasza:

25-ösnek?

A negyvenes nő voltam!

Illetve vagyok!

Ismerem a problémát, mert anyukám is ilyen betegséggel küzd!És mindig kinyílik a bicska a zsebembe, ha atrocitás éri a kövéreket!

2018. okt. 6. 11:45
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

#25 Valóban van egy egész sor betegség, de nem olvastad el azt, amit írtam. Ha X mennyiségű energiából te x+y energiát termelsz, akkor adom a nobel díjat azonnal.

De nézzük meg a másik oldalt. Miért nem jó ha valaki kövér?

[link]

2018. okt. 6. 12:20
 29/35 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem jó!!

(Én is sportolok! Figyelek rá, hogy ne hízzak el, szerencsére mozgással számomra befolyásolható.Evéssel kevésbé, mert szeretek enni..:-( )

Ezt mindenki tudja.De ha már kövér? Kösse fel magát?

2018. okt. 6. 12:27
 30/35 anonim ***** válasza:
#29 Volt egy lány, akinél alap volt hogy egy fiú tudjon táncolni. Én nem tudtam táncolni. Felkötöttem magam? Nem. Eljártam heti kétszer táncolni. Meglett a csaj? Nem. Mégis csináltam 4 évig. :) Ha valaki 4 éven keresztül heti 2 alkalommal eddz 2-2 órát, meg lesz az eredménye.
2018. okt. 6. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!