Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki beletudna szeretni egy alacsony dagadt nőbe?
Betegségek egész sora...Kedves 24-es.
És örüljünk, ha nekünk egészségeseknek, csupán kalória beviteltől lesz hájunk.És tehetünk ellene sporttal, ill a bevitel csökkentésével.
Pl: pajzsmirigy betegségek, és egyéb hormon betegségek.
Vízvisszatartásos betegségek, amikor a vese egyszerűen nem egészségesen működik.És bizonyára még temérdek ilyen betegség van
És ott a jó öreg genetika.
Biztosan mindenki látott már olyan családot, ahol mindkét szülő kövér és a gyerekek is már kinőtték a babahájas 2-3 éves korig tartó állapotot..De lehet, hogy ezeknél a családoknál általános étkezési zavar szerepel "csupán"
Én úgy tudom gyerekek annyit esznek, amennyit kívánnak, amennyire szükségük van.Persze később iskolás korban már más a helyzet ott beindul a csipsz, nasi stb..
Tehát a kövérség nem kiröhögendő állapot!
Kérdező nő vagyok, szeretnék neked privátban írni ha megengeded .
Várom a visszajelzésed ha nem természetesen azt is tiszteletben tartom :)
25-ösnek?
A negyvenes nő voltam!
Illetve vagyok!
Ismerem a problémát, mert anyukám is ilyen betegséggel küzd!És mindig kinyílik a bicska a zsebembe, ha atrocitás éri a kövéreket!
#25 Valóban van egy egész sor betegség, de nem olvastad el azt, amit írtam. Ha X mennyiségű energiából te x+y energiát termelsz, akkor adom a nobel díjat azonnal.
De nézzük meg a másik oldalt. Miért nem jó ha valaki kövér?
Persze, hogy nem jó!!
(Én is sportolok! Figyelek rá, hogy ne hízzak el, szerencsére mozgással számomra befolyásolható.Evéssel kevésbé, mert szeretek enni..:-( )
Ezt mindenki tudja.De ha már kövér? Kösse fel magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!