Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, de túl közel kerültünk egymáshoz. Létezik, hogy ezért kerül?
Nem csalta meg velem a lányt, de mostanra már nagyon kiütközött, hogy eléggé megborítottam az agyát.
Sajnos ez kölcsönös. Bár nagyon örülnék, ha szétmennének, mindig polkorrekt voltam, és sosem nyomultam rá, gondoltam, majd ő mérlegeli magában a dolgokat.
Újabban nem keresi velem a kontaktust. Ez pasiknál mit jelent? Nem érdeklem (amit nehezen tudok elképzelni, mert ha élőben találkozunk, akkor meg kb. elvarázsolt tekintettel néz, és idióta vigyor terül el az arcán stb.:), vagy próbál kiverni a fejéből?
"Most mit varsz?"
Rád😍
Erre a kerdesre nem tudod azt felelni, hogy rad. Nincs tobb kerdesem.
Ennyi frusztrált embert... :) Mintha a kérdés arra vonatkozna, hogy hogyan csavarhatnám el egy 10 gyerekes családapa fejét.
Szerinted mégis melyik választ akartam hallani? Azt, hogy nem érdeklem, vagy hogy próbál kiverni a fejéből? Egyik jobb, mint a másik... Amúgy egyáltalán nem duzzogok, tényleg jót szórakoztam ezeken a válaszokon.
Mit szamit, hogy melyik opcio? A problema azzal van, hogy te ezen aggodsz ahelyett, hogy talalnal egy szingli sracot, akivel boldog parkapcsolatot alakithatnal ki.
En nokent merlegre raktam mar ezt, hogy kell-e nekem egy harmadik, de mindig rajottem, hogy a parom fontosabb, minthogy elhagyjam valakiert, aki epp felkeltette a figyelmemet. Ezek elillannak es normalis, hogy neha-neha van kisertes, de egy eros kapcsolat lerazza ezeket. Neked nem itt kene varni, hatha leesik egy maradek neked, hanem magadnak egy eros kapcsolatot kialakitani - ha erdeked. De masok harcait hagyd meg nekik.
Nem aggódom.
Friss még bennem ez az egész, és fáj. Főleg, mivel sejtem, hogy nem fog kilépni a számára biztonságos és kényelmes kapcsolatából, ezért köztünk nem lesz semmi. Olaj a tűzre, hogy elég valószínűnek tartom, hogy a kettejük kapcsolata nem lesz nagyon hosszúéletű, de sanszos hogy nem fogok rá isten tudja meddig várni. És ez mindig ott fog motoszkálni bennem, hogy vajon milyen lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!