Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnője van, de túl közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, de túl közel kerültünk egymáshoz. Létezik, hogy ezért kerül?

Figyelt kérdés

Nem csalta meg velem a lányt, de mostanra már nagyon kiütközött, hogy eléggé megborítottam az agyát.

Sajnos ez kölcsönös. Bár nagyon örülnék, ha szétmennének, mindig polkorrekt voltam, és sosem nyomultam rá, gondoltam, majd ő mérlegeli magában a dolgokat.

Újabban nem keresi velem a kontaktust. Ez pasiknál mit jelent? Nem érdeklem (amit nehezen tudok elképzelni, mert ha élőben találkozunk, akkor meg kb. elvarázsolt tekintettel néz, és idióta vigyor terül el az arcán stb.:), vagy próbál kiverni a fejéből?

2018. okt. 2. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

"Most mit varsz?"

Rád😍

Erre a kerdesre nem tudod azt felelni, hogy rad. Nincs tobb kerdesem.

2018. okt. 2. 20:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Feldobtátok a napomat ezekkel a válaszokkal, komolyan! Köszi :)
2018. okt. 2. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Mert nem azt irtuk, amit vartal? Gondolom igazabol te nyomultal a csavora, csak bebeszelted, hogy o akar teged es most duzzogsz 🙄
2018. okt. 2. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Ennyi frusztrált embert... :) Mintha a kérdés arra vonatkozna, hogy hogyan csavarhatnám el egy 10 gyerekes családapa fejét.

Szerinted mégis melyik választ akartam hallani? Azt, hogy nem érdeklem, vagy hogy próbál kiverni a fejéből? Egyik jobb, mint a másik... Amúgy egyáltalán nem duzzogok, tényleg jót szórakoztam ezeken a válaszokon.

2018. okt. 2. 23:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Mit szamit, hogy melyik opcio? A problema azzal van, hogy te ezen aggodsz ahelyett, hogy talalnal egy szingli sracot, akivel boldog parkapcsolatot alakithatnal ki.

En nokent merlegre raktam mar ezt, hogy kell-e nekem egy harmadik, de mindig rajottem, hogy a parom fontosabb, minthogy elhagyjam valakiert, aki epp felkeltette a figyelmemet. Ezek elillannak es normalis, hogy neha-neha van kisertes, de egy eros kapcsolat lerazza ezeket. Neked nem itt kene varni, hatha leesik egy maradek neked, hanem magadnak egy eros kapcsolatot kialakitani - ha erdeked. De masok harcait hagyd meg nekik.

2018. okt. 3. 00:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem aggódom.

Friss még bennem ez az egész, és fáj. Főleg, mivel sejtem, hogy nem fog kilépni a számára biztonságos és kényelmes kapcsolatából, ezért köztünk nem lesz semmi. Olaj a tűzre, hogy elég valószínűnek tartom, hogy a kettejük kapcsolata nem lesz nagyon hosszúéletű, de sanszos hogy nem fogok rá isten tudja meddig várni. És ez mindig ott fog motoszkálni bennem, hogy vajon milyen lett volna...

2018. okt. 3. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
NEM KELLESZ NEKI. Ha 20x teszed fel a kérdést, ez akkor sem fog változni. Sírjál, szomorkodj, dühöngj, "flegmázz" másokkal, ez akkor is így lesz. :)) Megszívtad.
2018. okt. 3. 17:23
 18/18 anonim válasza:
Komolyan mondom honan tudodhogy nem lesz hosszú életű ott vagy mikor együtt vannak ?Látod hogynezrá?neked is van kapcsolatod .....hát en ilyenbe bele se megyek ....erthető hogy kerül téged biztosan értékesebb a másik lány es sokkal fejletebb erkölcsileg....
2018. okt. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!