Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, de túl közel kerültünk egymáshoz. Létezik, hogy ezért kerül?
Nem csalta meg velem a lányt, de mostanra már nagyon kiütközött, hogy eléggé megborítottam az agyát.
Sajnos ez kölcsönös. Bár nagyon örülnék, ha szétmennének, mindig polkorrekt voltam, és sosem nyomultam rá, gondoltam, majd ő mérlegeli magában a dolgokat.
Újabban nem keresi velem a kontaktust. Ez pasiknál mit jelent? Nem érdeklem (amit nehezen tudok elképzelni, mert ha élőben találkozunk, akkor meg kb. elvarázsolt tekintettel néz, és idióta vigyor terül el az arcán stb.:), vagy próbál kiverni a fejéből?
:D
Jól van. Én csak tényeket közöltem, amelyek a kérdés eldöntéséhez kellenek. Ha annyira érdekel bárkit is, én az elején letettem róla, amikor megtudtam, hogy kapcsolatban van. Aztán óhatatlanul elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy nagyon sok közös van bennünk, és ő volt az, aki elkezdett még inkább közeledni és flörtölni. Mivel nekem eleve tetszett, hát nem köptem szemen és szaladtam el a másik irányba.
Ha ezért ragyásfejű vagyok hát rendben :D Soha semmit nem tettem annak érdekében, hogy szétzúzzam a kapcsolatát, ő annál inkább.
Tehat te nem csinalsz semmit es korrekt vagy, de azert itt elemezgeted mennyire jol osszeillenetek meg probalod a viselkedeset elemezni, itt tanacsot kerve. Mig a srac egyertelmuen kerul, mert rajott, hogy fontosabb neki a kapcsolata, mint meg**ni egy ribizlit.
Most mit varsz?
Itt egyedül a te agyad van megborulva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Lassan már távolságtartási végzést kell kérniük ellened. Felismerhető vagy a stílusodról. Ha nem te írtad az előző kettőt (bár szerintem igen), akkor örülhetsz, hogy van még egy ilyen elmeroggyant, mint te. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!