Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ESÜNK szerelembe? Miért nem EMELKEDÜNK?
Figyelt kérdés
Van ennek a szónak jelentősége, sugall valamit a szerelem állapotáról?2018. okt. 1. 09:25
1/9 anonim válasza:
- Petőfi Sándor -
Szöveggyűjtemény
A SZERELEM, A SZERELEM...
A szerelem, a szerelem,
A szerelem sötét verem;
Beleestem, benne vagyok,
Nem láthatok, nem hallhatok.
Őrizem az apám nyáját,
De nem hallom a kolompját;
Rá-rámegy a zöld vetésre,
Hej csak későn veszem észre.
Telerakta édesanyám
Eleséggel a tarisznyám;
Elvesztettem szerencsésen,
Lesz módom a böjtölésben.
Édesapám, édesanyám,
Ne bizzatok most semmit rám,
Nézzétek el, ha hibázok
Tudom is én, mit csinálok!
(Székelyhíd, 1843. november 424-e között.)
3/9 anonim válasza:
mert az "emelkedünk a szerelembe" az nem illik össze :)
az már "emelkedünk a szerelemmel"
4/9 anonim válasza:
Esni nem csak lefelé lehet, hanem egyik állapotból a másikba is. Ennyi az egész.
5/9 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a szerelem egy káros, negatív dolog.
6/9 anonim válasza:
Mert olyan hirtelen történik, és nem tudunk ellene védekezni. Kicsit mi is felelősek vagyunk érte, de szinte észre sem vesszük mikor megtörténik.
7/9 anonim válasza:
Csak az érett gyümölcs esik le a fáról.
8/9 A felhasználó válasza:
Mert a szerelem egy alacsony RGB értékekkel rendelkező FIFO típusú adatstruktúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!