Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet halni az szerelembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet halni az szerelembe?

Figyelt kérdés
Elhagyott a párom, nem volt vita egyszerűen ő csak egy rövid románcként tekintett a kapcsolatunkra és elhagyott. Úgy érzem, hogy a hiányába belehalok, nagyon szeretem. Azóta sírva kelek és fekszem, sajnos napi szinten találkozunk is. Ti harcolnátok érte? Ő nem keres, hűvös és távolságtartó velem.

2018. aug. 28. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Bele. Félsz a haláltól?
2018. aug. 28. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,infarktust kaphatsz. Ne rágódj rajta.
2018. aug. 28. 20:07
 3/6 anonim válasza:
46%
Olyan a nő, mint a villamos, nem szabad utánuk futni, mindig jön olyan,amin van bőven helyed. Turelem, amúgy ha így esdekelsz,akkor ezzel azt váltod ki, hogy bármit megtehet Veled,semmi kontroll, semmi önbecsulés. Senki előtt nem szabad megalázkodni,mert nyeregben érzik majd magukat utána !!!
2018. aug. 28. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Énnekem 18 éve hiányzik a szerelmem. Hiába tettem meg mindent, azóta se jöttünk össze, én viszont nem tudom őt elfelejteni...pedig elhiheted, mindent megpróbáltam.

Hát...még élek.

2018. aug. 28. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Bele.
2018. aug. 28. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Közvetelenül nem fogsz belehalni ebbe az érzésbe, mert bár emészt rendesen, de csak egy érzés marad, ami a kielégületlen szükségleteinknek a hangadója, és semmi más.

De közvetve lehetséges.

Nem egy ember volt már, aki ilyen szakítás miatt öngyilkos lett (bár ők alapból is betegek voltak, debresszió és társaik)

De figyelmetlenebb vagy ilyenkor vezetés közben, vagy a kissámlin állva. Könnyebben érhet baleset az elterelődő gondolatok miatt.

2018. aug. 28. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!