Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bele lehet halni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bele lehet halni a szerelembe?

Figyelt kérdés
olyat hallottam hogy ha nincs veled a szerelmed mondjuk, vagy szakítottatok és sokáig voltatok együtt akkor abba meg lehet halni. Szóval a bánatba meg lehet halni. Tényleg így van ez? Mivel magyarázható ez pszichikailag és biológiailag?
2010. márc. 18. 13:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Sztem hülyeség..:S Akkor bele lehet halni ha mondjuk leugrasz a 10.röl ezért, de bánatba nem.
2010. márc. 18. 13:29
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
persze, Magdi anyussal is a szerelem végzett:(
2010. márc. 18. 13:29
 3/16 A kérdező kommentje:
jajjj má hagyjuk inkább magdu anyust.
2010. márc. 18. 13:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a szerelmi bánat következményének a következményeként... (pl. nem eszik az illető a bánattól --> anorexia --> szívelégtelenség). De közvetlenül a bánatba nem lehet belehalni.
2010. márc. 18. 13:30
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Szegény Magdi néni.. :(
2010. márc. 18. 13:31
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

letargia

nagyfokú szomorúság, levertség, kiábrándultság, amit a személy cselekvésre képtelen állapota kísér

Nem magaba a letargiaba hal bele, hanem mondjuk olyan depresszioba zuhan, hogy ongyilkos lesz, mert nem latja a kiutat a helyzetbol, nincs pozitiv eletkepe. Olyan letargiarol is hallottam, hogy gyermek halala utan, annyira magaba fordult, hogy nem evett, nem ivott, nem aludt, es egy het mulva utana halt, azoknak a kovetkezmenye kepp. Tehat nem magaba a letargiaba, szomorusagba halsz bele, de nem is a szerelembe, hanem ezek kovatkezmenyeibe. De ezek nagyon kirivo esetek, egeszseges lelkuletu emberrel, nem hiszem, hogy ilyesmi elofordulhatna egy szakitas miatt.

2010. márc. 18. 13:33
 7/16 A kérdező kommentje:
miért nem?? akkor én nem vok egészséges? nem hiszem h utána más lennék én sem.
2010. márc. 18. 13:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz! Ezt hívják lassú halálnak.Az egyik legförtelmesebb. Akár 40-60 évig is eltarthat...
2010. márc. 18. 13:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Egyrészt a letargia valóban okozhat depressziót, amely betegséghez és halálhoz is vezethet. Azonban közvetlenül a bánatba bele lehet halni úgy is, hogy ha az embert valami nagy szomorúság éri (pl. szerelme halála), hirtelen megnövekedett adrenalin szívinfarktus szerű állapotot okoz. Ez pedig kevésbé egészuséges szívű embereknél (főleg időseknél) halálhoz vezethet.
2010. márc. 18. 13:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosok legnagyobb hányada szerelmi bánatból, partnerkapcsolati konfliktusból menekül-na igy is bele lehet halni, de ezt nem erdemes megtenni, tul kell elni a szakitast, es erossebbe kell tegyen egy ujabb kapcsolatra, nem egy szemely letezik a vilagon akivel boldogok lehetnenk, csak keresni kell
2010. márc. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!