Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bele lehet halni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bele lehet halni a szerelembe?

Figyelt kérdés
olyat hallottam hogy ha nincs veled a szerelmed mondjuk, vagy szakítottatok és sokáig voltatok együtt akkor abba meg lehet halni. Szóval a bánatba meg lehet halni. Tényleg így van ez? Mivel magyarázható ez pszichikailag és biológiailag?
2010. márc. 18. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"miért nem?? akkor én nem vok egészséges? nem hiszem h utána más lennék én sem."

Te meg egyenlore nem haltal meg hala Istennek, es ha letargias lennel, akkor nem itt potyognel, szal valszeg csak szomoru vagy, de semmi komolyabb, amin az ido ne tudna segiteni

2010. márc. 18. 13:44
 12/16 A kérdező kommentje:
jó csak volt barátommal vége lett, majdnem meghaltam de újra összejöttünk, ezért gondoltam hogy nem lennék én sem más.
2010. márc. 18. 13:49
 13/16 anonim ***** válasza:
NE HAGGYUK MAGDI ANYUST!!! Ő EGY NEMZETI HŐS VOLT ÉS EGY EGÉSZ GENERÁCIÓ SZEXSZIMBÓLUMA!!! ÉLJEN AZ EMLÉKE!!!
2010. márc. 18. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem belehalni nem de össze omlani annál inkább ha elhagyják az embert főleg az aki miatt reggelente felébred azt feldolgozni nem kis idő...
2010. márc. 18. 17:13
 15/16 Kutyus70 ***** válasza:

Senkit nem akarok megbántani... de olvasva a "válaszokat" talán 1 kivétellel nagyon sok a buta ember, és az olyan is, aki nem igazán élt még át igazán mély bánatot. Amúgy a kérdés régi ahogy elnézem, a kérdező is azóta több mint 6 évvel idősebb és talán tapasztaltabb.

A kérdésre a válasz: Igen, a szerelmi bánatba bele lehet halni is akár. Emlékezzünk csak arra, hogy mit mondott egy bölcs már az ókorban. Egészséges test, egészséges lélek. Ez nagyon igaz, csakhogy fordítva is ugyanolyan igaz. Egészséges lélek, egészséges test. És ebből következik az, hogy ha valaki hajlamos arra, hogy nagyon mély és tartós szerelmi bánatba essen, ott idővel komoly bajok lesznek. Volt erre már példa... csak az ilyen esetek nem kerülnek soha TV-be, hírekbe. Ha valaki nagyon szenved lelkileg, mély bánat őrli és emészti éjjel nappal hónapokon át, az egészen biztos, hogy kihat a fizikai állapotára is. Nem csak arról van szó, hogy látványosan lefogy, hanem szervi megbetegedésekhez is vezethet az egész. Kinek mi a gyengéje... szív, vérnyomás, de lehet bármi mert a szervezetet nagyon sok féle betegség megtámadhatja. És ez bizony végezhet valakivel...

2016. nov. 30. 19:46
 16/16 Fejvad válasza:
A „MEGTÖRT SZÍV” szindróma a neve.
2022. aug. 28. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!