Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele lehet halni a szerelembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet halni a szerelembe?

Figyelt kérdés
Nem bírom nélküle..egyáltalán
2008. júl. 21. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nézd csak meg Rómeó és Júlia sztoriját... de azért próbálj meg élni:)
2008. júl. 21. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát éppenséggel komolyan meg lehet betegeddi, ami a lelki okokra vezethető vissza. Próbálj meg erős lenni és más dolgokra is odafigyelni. Bár nem írtad, hogy beteljesült, vagy viszonzatlan szerelmet élsz át, de bármelyik is áll fenn, szerintem igyekezz más dolgokkal is foglalkozni és akkor tlán elterelődik kicsit a figyelmed.
2008. júl. 21. 17:41
 3/17 A kérdező kommentje:
tiltott szerelem,mindketten szenvedünk a volt párommal.
2008. júl. 21. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Ohh Sajnalom:( Elmondom miert tiltanak?Hatha tudunk segiteni;)
2008. júl. 21. 17:54
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
És a szülők ellenzik? Hány évesek vagytok? Mi a konkrét probléma?
2008. júl. 21. 17:54
 6/17 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok ő 29.Ezt leírtam már 1 kérdésben,hogy szakítsak e vele,emiatt? végül muszáj volt.A szüleim nem engedik.:'(
2008. júl. 21. 17:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ohh de kar:(Ugy sajnalom!Beszelj veluk hogy titeket nem erdekel a korkulombseg mert szeretitek 1mast.Hatha segit!Ird le legyszi hogy vegul hogy lett.
2008. júl. 21. 18:02
 8/17 A kérdező kommentje:
Az lesz a vége,tudják,hogy így csak szenvedek!Csak rájönnek,hogy nekem vele kell lennem!:(Sose volt még ilyen jó senkivel,mint vele.
2008. júl. 21. 18:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Hatha minden helyrejon!Puszi
2008. júl. 21. 18:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet (segítséggel), csak nem érdemes. Hidd el, hogy lesz másik pasid akit imádni fogsz és elfelejted őt. És lehet hogy akkor majd megköszönöd a szüleidnek, hogy most eltiltottak ettől. Persze neked ez nem iylen egyszerű és még fogsz szenvedni miatta. Amúgy 21 vagyok most, és amikor annyi voltam mint te állandóan az idősebb pasik vonzottak, de nekem se engedték a szüleim (hozzáteszem nemcsak a korkülönbség miatt) és most boldog vagyok a párommal akivel másfél éve vagyok együtt! És ha akkor nem hallgatok a szükeimre akkor lehet hogy sok rossz dolgom átmentem volna már. Így érvényesülhettem én is és lehetek boldog most, akkor 16 éves fejjel csak elfogadó lettem volna mármint h akkor még nem úgy értékeli a dolgokat az ember mint pár évvel később és lehet csak alárendelt szerep jutott volna egy idő után nekem a kapcsolatban, mert ugye mindenre pénzt keleltt volna kérnem a pasitól, ha oylan helyre akartunk volna menni akkor még a szülők beleegyezését is kikérni állandóan..... stb.. Szerintem fel a fejjel. Ha nagyon nem tudod elfelejteni őt akkor meg próbáld titokban még két évig vele, vagy ha nem okoz fájdalmat akkor tartsd meg legjobb barátodnak! És később újra közelkerülhettek egymáshoz!
2008. júl. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!