Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknél hány éves korig tart az, amíg képesek szerelembe esni és hány éves kortól van az, hogy mindegy csak ne éljek egyedül?
40 évesen a mai kor embere még fiatal, ha vigyázott magára és optimális körülmények között élt, táplálkozott.
Nagyjából élete delén járhat miért ne lenne szerelmes?
A szerelem nem függ a kortól. Irány a tini kategória.
40
40 vagyok és őrületesen szerelmes. Ez most pont olyan, mint 20 éves koromban. Reszketek a közelében, a lábam, a kezem, a hangom, nem kapok levegőt, úgy érzem magam, mint egy hullámvasúton. Igazából azt hittem, kinőttem már ebből, mert közben voltam másként is szerelmes, nem ilyen reszketősen, de mégis nagyon intenzíven, abba még bele is betegedtem. Nem tudom, mikor fogok már vére kinőni ebből az egészből, sokkal jobb lenne nekem.
Hogy mikor mibe nyugszunk bele, az nem csak korfüggő. Én pl. abba nyugodtam volna bele, hogy ez a szerelem csak szeretői viszonyban teljesedhet ki, mert a koromnál fogva nőként már esélyem sincs másra. Élethelyzet is befolyásoló. Nyilván kisgyerekkel egyedül maradt szülő kevésbé fog válogatni, vagy aki anyagilag nem boldogul egyedül vagy aki külsejét tekintve (már) nem annyira kelendő, de ilyenkor is van, aki inkább él egyedül, minthogy lejjebb adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!