Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi áll amögött, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi áll amögött, hogy valaki évekig nem esik szerelembe?

Figyelt kérdés

Nem engem érint, hanem egy férfiismerősömről van szó. Kamaszként volt 2x szerelmes, de véget értek azok a kapcsolatok. Most közeledik a 30-hoz és azt mondja, hogy azóta nem érzett senki iránt szerelmet (8 éve). Egyébként nem veti meg a kalandokat. 8 év szerintem nagyon hosszú idő, számomra nagyon furcsa, hogy ennyi év alatt senkibe se lett szerelmes.

Szerintetek mi állhat emögött? Veletek volt már ilyen? És ha igen, miért?

Mert egyébként egy kedves, normális, okos pasi, nem az a tipikus kőbunkó.

2018. márc. 24. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy ilyen "szerencsés" hogy nehezen lesz szerelmes, vagy akkorát csalódott hogy nem mer szeretni.

Vagy csak te nem tudsz mindent róla...

2018. márc. 24. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:

én azt a klasszikus szerelmet, azt a nagy izzást nem éreztem kb. 18 éves korom óta. ez szerintem is a kamaszok sajátsága.

erős vonzalmat és végülis szerelmet éreztem szerintem, de azt a nagy szívdobogást, stb. nem igazán.

2018. márc. 24. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
26 Éves koromig nem találtam olyat, aki kiváltott volna belőle fejvesztős érzéseket. Egyszerű ez.
2018. márc. 24. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én utoljára 2009-ben voltam szerelmes, előtte 2002 körül, de szerelmem nem volt, nem is lesz.
2018. márc. 24. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy ilyen, vagy nem köti az orrodra, mert magánügy.
2018. márc. 24. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pár hónapja lettem halálosan szerelmes egy kolléganőmbe. Rá is ment a 4 éves kapcsolatom. A szerelemből meg persze nem lett semmi. Annyit nyertem az egészen, hogy most egyedül vagyok, és gyötrődtem másfél hónapot. Szóval.. valahol még irigylem is.

Egyébként van egy olyan ismerősöm is, akit még 17-18 évesen annyira sárba tiport egy csaj, hogy inkább elkezdett mindenféle küzdősportra járni, mert ha fizikailag elpüfölik, az is fáj, de még mindig jobb mint az a csalódás amit átélt akkor. Azóta esze ágában nincs senkivel szerelembe esni. Lehet hogy itt is valami ilyesmiről van szó.

Személy szerint egy darabig most én sem vágyom rá.

2018. márc. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!